|

در نشست مطبوعاتی جشنواره ملی ایده و اختراعات بوعلی سینا مطرح شد:

137 طرح از کل کشور در این جشنواره ثبت نام کرده اند

نشست مطبوعاتی جشنواره ملی ایده و اختراعات بوعلی سینا با حضور دکتر حمید زارع ابیانه معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری ، لقمان علی محمدیان دبیر اجرایی جشنواره ، دبیر علمی جشنواره- امین کاویانی فر دبیر علمی جشنواره و اصحاب رسانه، برگزار شد.

137 طرح از کل کشور در این جشنواره ثبت نام کرده اند

به گزارش شرق، در این نشست لقمان علی محمدیان از برگزاری اولین جشنواره ملی ایده و اختراعات بوعلی‌سینا خبرداد و گفت: این جشنواره با همکاری پارک علم و فناوری استان همدان و با هدف ترویج فرهنگ ایده پردازی و نوآوری و شناسایی و تقدیر از ایده پردازان و مخترعین و ایجاد کانال ارتباطی آنان با سرمایه‌گذاران برگزار می‌شود.

وی افزود این جشنواره در سه بخش دانش‌آموزی، دانشجویی و آزاد برگزار می‌شود و نتایج آن در اختتامیه جشنواره اعلام و برترین ها معرفی می گردد، 

دبیر اجرایی جشنواره ملی ایده و اختراعات بوعلی سینا با بیان اینکه طرح‌های جشنواره از سراسر کشور به دبیرخانه رسیده است، خاطرنشان کرد: از ۱۰ شهریور ثبت‌نام جشنواره شروع شده است و اختتامیه آن در روز ۸ آذر برگزار می‌شود.

امین کاویانی فر دبیر علمی جشنواره ملی ایده و اختراعات بوعلی سینا نیز در این جلسه از ارسال ۱۳۷ طرح به دبیرخانه این جشنواره خبرداد و گفت: از این ۱۳۷ طرح رسیده به دبیرخانه جشنواره ۳۵ طرح آزاد بوده و ۶۳ طرح دانشجویی و ۳۵ طرح دانش‌آموزی است.

امین کاویانی‌فر با بیان اینکه تا پایان ماه داوری انجام خواهد شد، یادآور شد: ۵۰ درصد داوران این جشنواره از داوران و متخصصان کشوری هستند.

وی درباره ارتباط دهی بین ایده پردازان و مخترعان با بخش خصوصی، تصریح کرد: مالکیت فکری طرح‌ها به خود صاحب طرح اختصاص دارد وپارک علم و فناوری فقط ارتباط دهنده مخترع و سرمایه‌گذار خواهد بود که البته بعد از پایان جشنواره و مشخص شدن طرح‌های برتر موضوع ارتباط بین سرمایه‌گذار و طراح انجام خواهد شد.

کاویانی‌فر با تأکید بر حمایت مالی ایده تا سرمایه گذاری، یادآور شد: بعد از اعلام نتایج داوری، طرح‌های برتر به سرمایه‌گذاران معرفی می‌شوند. 

دبیر علمی جشنواره ملی ایده و اختراعات بوعلی سینا با اشاره به ارتباط سرمایه‌گذار و صاحبان طرح‌ها، خاطرنشان کرد: طرح‌های حوزه فناوری و نوآوری ریسک بالایی دارند به همین دلیل سرمایه‌گذاری در این حوزه سخت و محدود است و هدف برگزاری این جشنواره کمک و تسهیل در این امر می باشد .