آرسنال بدون مهاجم شد
باشگاه آرسنال اعلام کرد کای هاورتز به دلیل مصدومیت شدید از ناحیه همسترینگ فصل را از دست داده است.
![آرسنال بدون مهاجم شد](https://cdn.sharghdaily.com/thumbnail/bbJGDNJF0m9W/f3RIJfgnyU4T0Uu3o7ve-VbT9FKRjpcKI1vgfm4pfv__5FnUbUVuHI1x6a9YMGSvC-4UOxG1c-sX_Np2WV4AG9c54qCsllJjWoO2vfSlzgh7Zk5lGDR61FKfZAWRG6vKUmmt-rZS6wXaSO4n6NG-Nw,,/download+%2812%29.jpg)
به گزارش شرق، وضعیت بحرانی آرسنال یک پله وخیمتر و یک ستاره دیگر با لشکر مصدومان تیم میکل آرتتا اضافه شد. باشگاه رسما اعلام کرد که کای هاورتز که از ناحیه همسترینگ مصدوم شده نیازمند عمل جراحی است و تا پایان فصل قادر به بازی نخواهد بود.
هاورتز در تور کوتاهمدت زمستانی آرسنال در شهر دوبی مصدوم شده بود. آرسنالیها که به دلیل حذف شدن از جام حذفی، بر خلاف رقبای خود در روزهای گذشته نیازی به بازی کردن در این جام نداشتند برای پشت سر گذاشتن یک اردو در آب و هوای گرم راهی دوبی شدند.
هاورتز در این اردو صدمه دید و آرسنال امروز رسما اعلام کرد که هاورتز از ناحیه همسترینگ به شدت آسیب دیده و باید در روزهای آینده جراحی بشود. دوران ریکاوری او و رسیدنش به شرایط مسابقه تا پیشفصل تابستانی طول خواهد کشید.
در بیانیه باشگاه که در سایت آرسنال منتشر شده آمده است:" همه در باشگاه آرسنال با تمام قوا از کای حمایت میکنند تا هر چه زودتر سلامتش را به صورت کامل به دست بیاورد".
آرتتا که در حال حاضر هم چندین مهره تهاجمی خود را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد مسلما از این خبر بیش از هر کس دیگری ناراحت شده است. مصدومان آرسنال در خط حمله پیش از کای هاورتز عبارت بودند از بوکایو ساکا، گابریل ژسوس و گابریل مارتینلی.