|

عضو هئیت مدیره استقلال:

مذاکره با دستیار ماتزاری بی نتیجه بود

عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: در جلسه با دستیار و وکیل والتر ماتزاری به نکات مثبتی رسیدیم ولی به نتیجه نهایی نه.

مذاکره با دستیار ماتزاری بی نتیجه بود

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق ؛ فریده شجاعی، درباره جلسه شب گذشته اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال با دستیار و وکیل والتر ماتزاری اظهار داشت: در این جلسه به نکات مثبتی رسیدیم ولی به نتیجه نهایی نرسیدیم! در قراردادها، ابتدا همه چیز به صورت پنجاه - پنجاه پیش می‌رود و سپس به نتیجه می‌رسد.

وی در مورد عدم تأیید زمین شماره 2 آزادی برای محل برگزاری تمرینات تیم فوتبال استقلال گفت: هر چیزی که دستیار و وکیل ماتزاری خواستار آن بودند قابل انجام یا قابل اصلاح بود. در واقع چیزی نبود که نتوان برای آن کاری انجام نداد.

عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال در خصوص اینکه ماتزاری قرار است چه زمانی نتیجه نهایی را به باشگاه اعلام کند، گفت: خیلی فرصت نداریم و فکر کنم تا فردا باید مشخص شود. اگر به هر دلیلی مذاکرات با ایشان نتیجه نداشت باید سراغ گزینه‌های دیگر برویم.

 

منبع: تسنیم