|

علی علیپور رکورد مهدی هاشمی نسب را شکست

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس با گلزنی در دربی ۱۰۵ به رکورد مهدی هاشمی‌نسب در گلزنی در دربی‌های پایتخت رسید.

علی علیپور رکورد مهدی هاشمی نسب را شکست

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق؛ تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال از ساعت ۱۷:۱۵ امروز (پنجشنبه) در چارچوب دیداری از هفته بیست‌ویکم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور به مصاف هم رفتند. علی علیپور در دقیقه ۷۱ مسابقه گل دوم سرخپوشان مقابل استقلال را به ثمر رساند تا رکوردی جدید در دربی‌های تهران ثبت شود.

علیپور با به ثمر رساندن پنجمین گل خود در دربی، به رکورد مهدی هاشمی‌نسب رسید. البته هاشمی‌نسب چهار گل با لباس پرسپولیس و یک گل با لباس استقلال به ثمر رسانده است.

در جدول بهترین گلزنان دربی، صفر ایرانپاک با هفت گل بهترین گلزن نام گرفته، حسین کلانی با شش گل در رده دوم است و علی جباری، غلامحسین مظلومی و مهدی هاشمی‌نسب با پنج گل در رده سوم قرار دارند که علیپور هم به این جمع اضافه شد.

هاشمی‌نسب چهارمین گل خود در دربی تهران را در هشتم اسفند ماه سال ۱۳۷۸ با لباس پرسپولیس به ثمر رسانده بود.

 

منبع: خبر آنلاین