هتل داریوش بندرعباس با حکم دادگاه تخریب شد
دادستان مرکز استان هرمزگان از تخریب هتل داریوش بندرعباس با حکم قطعی دادگاه خبر داد.
![هتل داریوش بندرعباس با حکم دادگاه تخریب شد](https://cdn.sharghdaily.com/thumbnail/5lGoZ1ePo3jy/f3RIJfgnyU4T0Uu3o7ve-VbT9FKRjpcKI1vgfm4pfv__5FnUbUVuHI1x6a9YMGSvC-4UOxG1c-sX_Np2WV4AG9c54qCsllJjWoO2vfSlzgh7Zk5lGDR61FKfZAWRG6vKprHW6bs3Jnkaoue-UkcPFw,,/1400113018473177124816024.jpg)
به گزارش شبکه شرق ؛ عارف اکبری دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان از اجرای حکم قلع و قمع حدود 7 هکتار ساختوساز غیرمجاز و تغییر کاربری اراضی کشاورزی در مجتمع تفریحی هتل داریوش بندرعباس خبر داد.
وی در تشریح جزئیات این خبر گفت: موضوع رسیدگی به تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در مجموعه گردشگری و هتل داریوش بندرعباس با اعلام گزارش اداره کل جهاد کشاورزی استان هرمزگان در دستور کار دستگاه قضایی قرار گرفت و پس از تکمیل روند تحقیقات و صدور آرای قضایی در دادگاه های بدوی و تجدید نظر به مرحله اجرا گذاشته شد.
اکبری تصریح کرد: بر این اساس، با توجه به قطعیت دادنامه صادره توسط دادگاه تجدیدنظر استان هرمزگان مبنی بر قلع و قمع بنا و ساخت و سازهای غیرمجاز در مجتمع رفاهی گردشگری و هتل داریوش بندرعباس پس از انجام مکاتبات لازم با حضور نماینده دادستان در محل مجتمع مربوطه و با نظارت معاونین دادستان مرکز استان، نسبت به قلع و قمع تمام ساختمان های غیرمجاز مربوط به هتل داریوش اقدام شد.
دادستان مرکز استان هرمزگان در ادامه تأکید کرد: در روزهای اخیر با در هماهنگی و همکاری دستگاه های اجرایی، نسبت به رفع تصرف بخش قابل توجهی از اراضی ملی و دولتی و اجرای احکام قضایی در خصوص تغییر کاربری اراضی کشاورزی اقدام شد و این روند تا احقاق حقوق مردم و بیت المال به صورت کامل ادامه خواهد داشت.
وی همچنین بر لزوم اهتمام ویژه دستگاههای اجرایی به گزارش سریع و به موقع هرگونه دریاخواری، کوه خواری، تصرف غیرمجاز و دست اندازی به اراضی ملی، منابع طبیعی و انفال و تغییر کاربری اراضی کشاورزی با هدف تسریع در روند رسیدگیهای قضایی و صیانت از حقوق بیت المال تأکید کرد.