اعتبار تخصیص یافته حوزه مدیریت بحران مرکزی تعیین تکلیف شده است
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی گفت: سهم اعتبار تخصیص یافته حوزه مدیریت بحران در استان مرکزی تعیین تکلیف شده است.
به گزارش شرق: محمد بیات عصر شنبه در نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان مرکزی اظهار کرد: به طور حتم برنامه هفتم توسعه، راهگشای بسیاری از مشکلات است و بودجه ۱۴۰۴ در قالب برنامه هفتم طراحی و تنظیم و بازنگری شده است.
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی افزود: ۶۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای مدیریت بحران کشور تعیین شده و سهم هر استان مشخص و تأمین شده بنابراین باید با تعامل و همافزایی این میزان اعتبار تخصیص یافته را در این بخش جذب و هزینه کرد.
۹۰ درصد تولیدات باید در داخل کشور تأمین شود
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی نیز گفت: بر اساس اعلام برش استانی مقرر است بخشهای برنامه هفتم در سطح استان مورد توجه قرار گیرد.
نوربخش عسکری، با اشاره به اینکه توسعه زراعت چوب در استان مرکزی با کمک بخش خصوصی مورد توجه قرار گیرد. افزود: شماری از دشتهای این استان مورد مطالعه برای الگوی کشت قرار گرفته و انتظار میرود جهاد کشاورزی نتایج اقدامات را ارائه کند.
وی در خصوص امنیت غذایی و محصولات کشاورزی هم افزود: در سیاست کلی برنامه هفتم، ۹۰ درصد تولیدات باید در داخل کشور تأمین شود و اصلاح کشت به کالاهای راهبردی کشاورزی اختصاص یابد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی ادامه داد: آبیاری زیر سطحی نیز مورد توجه است و باید اراضی کمتر از ۱۰ هکتار تا ۱۰ درصد مصرف آب را کاهش دهند.
عسکری ادامه داد: استان مرکزی باید انبار عمومی و بازارچه هفتگی را برای کاهش تورم در دستور کار قرار دهد.
چارت سازمانی احداث بخشداری شازند مصوب شده است
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری مرکزی افزود: ضروری است تا بخشداری احداث و انتظار مردم شازند به پایان برسد البته چارت سازمانی آن هم مصوب شده است.
علی میرزایی ادامه داد: ایجاد بخشداری در تقسیمات کشوری یکی از دستاوردهای خوب برای شهر مهاجران است تا دولت به مردم خدمات ارائه کند و از بار هزینه مردم شازند جلوگیری شود.
پیش بینی ۲۹۰ هکتار زمین برای اجرای طرح خنداب
مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی هم در این نشست با اشاره به اینکه ۲۹۰ هکتار زمین برای جمعیت ۱۰ هزار و ۹۰۰ نفری شهرستان خنداب در این طرح جدید پیشبینی شده است، افزود: از این وسعت، ۴۸ هکتار برای منطقه مسکونی و مابقی برای امور خدماتی و فضای سبز شهر خنداب در نظر گرفته شده است.
علیرضا عزیزی ادامه داد: طرح جامع خنداب برای هفت هزار و ۸۱۰ نفر جمعیت در سال ۹۵ تنظیم شد که دومین طرح جامع توسط راه و شهرسازی تهیه و طرح جامع قبلی، سه سال قبل به پایان رسید و راه و شهرسازی نتوانست حریم مصوب را تهیه و ابلاغ کند.
وی تصریح کرد: از چالشهای طرح جامع شهر خنداب این است که در سه محله رشد داشته و این سه محله در فاصله زیادی از یکدیگر قرار دارند.