|

خبر مهم وزیر درباره مسکن ملی/ ۳۰۰ هزار پولدار ثبت‌نام کرده‌اند!

وزیر راه و شهرسازی گفت: کسانی که در طرح ملی مسکن ثبت نام کرده‌اند با استفاده از اطلاعاتی که وزارت رفاه در اختیار دارد، اولویت‌بندی خواهند شد؛ حدود ۳۰۰ هزار نفر از ۸۰۰ هزار نفری که ثبت‌نام کرده‌اند در دهک‌های ۸ و ۹ قرار دارند.

خبر مهم وزیر درباره مسکن ملی/ ۳۰۰ هزار پولدار ثبت‌نام کرده‌اند!
 

به گزارش گروه رسانه ای شرق، فرزانه صادق در نشست سراسری استانداران در وزارت کشور، گفت: اگر شبکه سراسری حمل و نقل اعم از ریلی و ترانزیت برقرار شود و گسترش یابد، به تولید ثروت کمک می‌کند و عامل توسعه‌ای می‌شود که می‌توان به کل کشور آن را تزریق کرد؛ بنابراین باید به تقویت کریدورها بپردازیم و به استانداران در گسترش مراودات مرزی اختیارات بیشتری تفویض کنیم.

وی با اشاره به ناترازی‌هایی که در کشور وجود دارد، اظهار کرد: سازمان برنامه و بودجه با توجه به نیازهای کشور تخصیص‌هایی را انجام می‌دهد که بعضاً با اعتبارات اولیه تصویب شده در مجلس تفاوت زیادی دارد؛ از این رو باید با امکانات موجود پروژه‌ها را پیش ببریم.

وزیر راه و شهرسازی اعتبار لازم برای پروژه هایی را که زیر ۲۰ کیلومتر تا اتمام آن باقی مانده است، بیش از ۵۰۰ همت دانست و گفت: نه تنها ما با انبوهی از پروژه‌های نیمه کاره مواجهیم، بلکه هنوز به دلیل نیازهای مختلف مجبور به امضای طرح‌های جدید هستیم؛ در چنین شرایطی اولویت‌بندی پروژه‌ها یک نیاز اساسی است.

وی موثر بودن مولدسازی املاک و اراضی را نیز منوط به اولویت‌بندی پروژه‌ها دانست و اظهار کرد: نمی‌توان تنها به مولدسازی اکتفا کرد؛ البته اگر در این خصوص نیاز به تفویض اختیار باشد با توجه به چارچوب‌های قانونی و اختیارات وزارت راه و شهرسازی انجام خواهد شد.

صادق با اشاره به طرح‌هایی در خصوص مسکن در قانون برنامه هفتم و طرح ملی مسکن گفت: باید بانک‌ها را پای کار بیاوریم و باید بررسی شود که منابع از چه طریقی امکان تعیین تکلیف دارند. در این خصوص طرحی آماده شده که بناست برای شورای عالی مسکن ارسال شود.

وزیر راه و شهرسازی زیرساخت‌ها در تولید مسکن را دارای اهمیت زیادی دانست و افزود: ساختمانی که مردم نتوانند از آن استفاده کنند، مسکن نیست؛ مواردی بوده که آماده‌سازی زمین مورد نظر برای ساخت مسکن چندین برابر قیمت اصلی زمین هزینه داشته است؛ چنین طرح‌هایی اقتصادی نیست و باید با طرح‌های دیگر جایگزین شود.

وی افزود: کسانی که در طرح ملی مسکن ثبت نام کرده‌اند با استفاده از اطلاعاتی که وزارت رفاه در اختیار دارد، اولویت‌بندی خواهند شد؛ حدود ۳۰۰ هزار نفر از ۸۰۰ هزار نفری که ثبت‌نام کرده‌اند در دهک‌های ۸ و ۹ قرار دارند.

پایانه‌های مرزی از دیگر موضوعاتی بود که وزیر راه و شهرسازی در مورد آن نکاتی اظهار کرد: بعضی گره‌هایی که استانداران محترم در امور مرزی می‌توانند به موقع و در زمان طلایی باز کنند، در مرکز انجام پذیر نیست.

وی با اشاره به محدودیت‌های بودجه کشور گفت: نکته‌ من این است که همه این موضوعات را نمی‌توانیم به بودجه‌ گره بزنیم؛ باید ابتکار عمل را در استان‌های مرزی، استان‌های دارای صنعت و معدن، استان‌های دارای توریسم و گردشگری به دست بگیرید و از حوزه‌هایی که در اختیار وزارت راه و شهرسازی است، تفویض اختیار بخواهید.

وی ضمن تقدیر از استانداران بابت تعاملشان با مدیران کل راه و شهرسازی گفت: مساعدت و تعامل حداکثری با استانداران همواره مورد تاکید من است و با توجه به شرایطی که در دو هفته منتهی به نوروز داریم این همکاری باید افزایش پیدا کند.