کاهش سطح آب در دریای خزر: علل و پیامدها
معاون توسعه پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات جوی سازمان هواشناسی با اشاره به روند کاهشی تراز آب دریای خزر در سواحل جنوبی، گفت: بر اساس داده های ترازسنجی آب، روند کاهشی تراز آب دریای خزر همچنان ادامه دارد.
![کاهش سطح آب در دریای خزر: علل و پیامدها](https://cdn.sharghdaily.com/thumbnail/OLbYVTPxskWD/f3RIJfgnyU4T0Uu3o7ve-VbT9FKRjpcKI1vgfm4pfv__5FnUbUVuHI1x6a9YMGSvC-4UOxG1c-sX_Np2WV4AG9c54qCsllJjWoO2vfSlzgh7Zk5lGDR61FKfZAWRG6vKJ7WK70JnbgX0N0PpLo8_WQ,,/6.jpg)
به گزارش شرق ؛ «بهزاد لایقی» امروز (شنبه) در بیست و هشتمین جلسه کمیته هماهنگی هواشناسی و آبشناسی دریای خزر با حضور مدیران و کارشناسان مراکز ملی هواشناسی و آبشناسی کشورهای حاشیه دریای خزر، افزود: برای پایش پارامترهای اقلیمی در سواحل جنوب دریای خزر ۱۰ ایستگاه سینوپتیک هواشناسی فعال است که این تعداد در حال افزایش است.
وی ادامه داد: همچنین از ۲ بویه هواشناسی برای پایش امواج استفاده می شود و ۲ رادار داپلر در شرق و غرب دریا برای پایش پدیده های جوی در حال بهره برداری است.
لایقی ادامه داد: در سال های اخیر توسعه خدمات هواشناسی بندری یا توسعه ایستگاه های PMO در دستور کار سازمان قرار گرفته و قرار است این ایستگاه در بندر فریدونکار تاسیس شود.
وی در این جلسه که به صورت برخط برگزار شد، گزارشی از وضعیت فعلی و چشمانداز فعالیتهای هواشناسی ایران در جنوب دریای خزر ارائه کرد.
در این جلسه سرویس های ملی هواشناسی روسیه، جمهوری آذربایجان، قزاقستان و ترکمنستان نیز به ارائه گزارش تخصصی پرداختند.