خبر مهم درباره تعطیلی مدارس سمنان فردا ۴شنبه 24 بهمن
استاندار سمنان در پی تعطیلی مدارس که متأسفانه در برخی مناطق کشور ازجمله در سراسر استان سمنان تحت تأثیر قرار گرفتهاند، اعلام کرد: در نظر داشتیم که حتی مدارس را برای روز سهشنبه تعطیل نکنیم؛ اما پس از ارتباط با مسؤولان کارگروه ملی، متوجه شدیم که به هیچ عنوان امکانپذیر نیست و بهناچار باید مدارس را هم تعطیل کنیم.
![خبر مهم درباره تعطیلی مدارس سمنان فردا ۴شنبه 24 بهمن](https://cdn.sharghdaily.com/thumbnail/Cbdu85bgfLSP/f3RIJfgnyU4T0Uu3o7ve-VbT9FKRjpcKI1vgfm4pfv__5FnUbUVuHI1x6a9YMGSvC-4UOxG1c-sX_Np2WV4AG9c54qCsllJjWoO2vfSlzgh7Zk5lGDR61FKfZAWRG6vKqUlldJgGdqwzR1Mn1cG1lA,,/%D8%AA%D8%B9%D8%B7%DB%8C%D9%84%DB%8C.jpg)
به گزارش شرق، محمدجواد کولیوند، استاندار سمنان اعلام کرد: در ارتباط با مشکلات تأمین انرژی در استان سمنان گفت: ما مجری مصوبات کارگروه ملی (مدیریت ناترازیها) هستیم و در حال حاضر به گفته مسؤولان کارگروه ملی، در بخشهایی از شمال و شمالغرب کشور با مشکل جدی در فشار گاز مواجهیم.
استاندار سمنان در پی تعطیلی مدارس که متأسفانه در برخی مناطق کشور ازجمله در سراسر استان سمنان تحت تأثیر قرار گرفتهاند، اظهار کرد: در نظر داشتیم که حتی مدارس را برای روز سهشنبه تعطیل نکنیم؛ اما پس از ارتباط با مسؤولان کارگروه ملی، متوجه شدیم که به هیچ عنوان امکانپذیر نیست و بهناچار باید مدارس را هم تعطیل کنیم.
کولیوند بیان کرد: از معلمان استان سمنان تقاضا داریم که در این شرایط دشوار همچنان با ما و کارگروه ملی همکاری کنند.
وی تصریح کرد: امیدواریم که ظرف ۴۸ ساعت آینده (پایان روز چهارشنبه با توجه به زمان انجام مکالمه) از این بحران خارج شویم و شرایط بهبود یابد.