|

چالش‌های امنیتی در اطراف خوابگاه‌های خواجه نصیر :

جزئیات حادثه زورگیری دو دانشجو

در پی بازتاب گسترده یک حادثه زورگیری در فضای مجازی و برخی رسانه‌ها، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با انتشار اطلاعیه‌ای ضمن تأیید وقوع این حادثه، اعلام کرد که رویداد مورد نظر مربوط به اسفند سال گذشته بوده و از همان زمان، اقدامات لازم برای پیگیری قضایی و امنیتی انجام شده است.

 جزئیات حادثه زورگیری دو دانشجو

به گزارش گروه رسانه ای شرق،در این اطلاعیه، دانشگاه به تشریح جزئیات حادثه پرداخت و عنوان کرد که زورگیری در تاریخ ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ و در حوالی خیابان خواجه عبدالله، در نزدیکی یکی از خوابگاه‌های دانشجویی اتفاق افتاده است. بر اساس گزارش منتشرشده، دو راکب موتورسیکلت ابتدا اقدام به تعقیب یکی از دانشجویان کردند. دانشجوی مذکور که متوجه رفتار مشکوک آن‌ها شده بود، سعی در فرار داشت، اما در حین دویدن زمین خورد و دچار جراحات سطحی شد. در این میان، گوشی تلفن همراه او نیز آسیب دید.

چند دقیقه بعد، همان افراد در نزدیکی ورودی خوابگاه، با تظاهر به پرسیدن آدرس، گوشی دانشجوی دیگری را که به‌تازگی از خوابگاه خارج شده بود، ربودند.

دانشگاه تأکید کرده است که پس از وقوع حادثه، تصاویر دوربین‌های مداربسته اطراف خوابگاه توسط حراست دانشگاه تهیه و برای بررسی بیشتر در اختیار نیروی انتظامی قرار گرفت.

منطقه‌ای با پیشینه امنیتی پرچالش

در بخش دیگری از اطلاعیه، مسئولان دانشگاه با اشاره به شرایط امنیتی نگران‌کننده در اطراف پردیس رضایی‌نژاد دانشگاه (واقع در منطقه تهرانپارس، سه‌راه رهبر)، اعلام کرده‌اند که این منطقه طی سال‌های اخیر با موارد مکرر سرقت وسایل خودرو، کیف‌قاپی و تهدید امنیت دانشجویان مواجه بوده است.

دانشگاه خواجه نصیر همچنین یادآور شده که در گذشته، یک کیوسک نیروی انتظامی در ابتدای خیابان محل استقرار پردیس قرار داشت، اما متأسفانه این کیوسک طی دو تا سه سال گذشته جمع‌آوری شده است. در یکی از موارد هشداردهنده پیشین، حتی موتور نیروی انتظامی که کنار کیوسک پارک شده بود، توسط افراد ناشناس به آتش کشیده شد؛ رویدادی که سطح پایین امنیت در آن محدوده را به‌وضوح نشان می‌داد.

درخواست برای توجه بیشتر مسئولان

مسئولان دانشگاه در این اطلاعیه تأکید کرده‌اند که با وجود افزایش گشت‌های پلیس در محدوده یادشده طی یکی دو سال گذشته، همچنان امنیت منطقه به‌ویژه برای دانشجویان خوابگاهی در وضعیت نگران‌کننده‌ای قرار دارد.

به گفته دانشگاه، حدود ۵۰ درصد از دانشجویان ساکن خوابگاه، اعم از دختر و پسر، در همین منطقه زندگی می‌کنند، و به همین دلیل نیاز به ایجاد زیرساخت‌های امنیتی پایدار و مؤثر، بیش از گذشته احساس می‌شود.

در پایان، دانشگاه از مسئولان انتظامی و شهری خواستار همکاری گسترده‌تر و اقدامات عملی برای ارتقاء امنیت فیزیکی و روانی دانشجویان شده است.