|

امام موسی صدر در زندان صیدنایا؛ موضوع داغ فضای مجازی

با سقوط دولت بشار اسد و باز شدن در زندان ها روایت‌های گوناگونی از دوران زمام داری بشار اسد منتشر می‌شود. از جمله اینکه در ایران برخی کاربران درفضای مجازی از احتمال حضور امام موسی صدر در زندان مخوف صیدنایا خبر داده‌اند.

امام موسی صدر در زندان صیدنایا؛ موضوع داغ فضای مجازی

به گزارش شرق، پس از سقوط بشار اسد اخبار متفاوتی از این کشور به گوش جهانیان می‌رسد و در این میان فضای خبری در ایران را هم تحت دتاثیر قرار داده است. در ایران از دل روایت‌های عجیب این زندان‌ها یک شایعه دهان به دهان می‌گردد. ان هم اینکه امام موسی صدر در زندان صیدنایا در دمشق زندانی است.

یک روز پس از سقوط دمشق و خروج بشار اسد از سوریه اخبار متفاوت و عجیبی از این کشور به دنیا مخابره می‌شود. یکی از عجیب‌ترین موارد وضعیت زندان‌های تحت کنترل حکومت اسد است. با سقوط دولت بشار اسد مردم به سمت زندان‌ها سرازیر شده و زندانیان زندان‌های شهرهای گوناگون از جمله دمشق، حلب، حمص و حماه را آزاد کرده‌اند. 

زندانیانی که عمدتا از مخالفان حکومت اسد پدر و پسر بودند و در شرایطی وحشتناک نگهداری می‌شدند. وضعیت نگهداری زندانیان چنان بد بوده که برخی حتی خبر ندارند که حافظ اسد مرده و کشور از سال ۲۰۰۰ به دست پسرش بشار اسد اداره می‌شود. ویدئوها و روایت‌ها از آزادی زندانیان به ویژه از زندان مخوف صیدنایا در دمش این روزها به محتوای وایرال رسانه‌های دنیا تبدیل شده است.

در ایران اما از دل این توجه‌ها به سوریه یک شایعه دهان به پهان در شبکه‌های اجتماعی در حال گسترش است. آن هم اینکه یکی از زندانیان زندان مخوف صیدنایا امام موسی صدر است. امام موسی صدر از جمله روحانیون پرنفوذ ایرانی است که سرنوشت نامعلومش از سال ۱۳۵۷ تا کنون به یک علامت سوال بزرگ برای ایرانی‌ها تبدیل شده است.

از امام موسی صدر که در تشکیل جبهه مقاومت در لبنان نقش مهمی داشت و شهرتش فراتر از ایران سرزمین‌های عربی را فتح کرده بود از روز ۹ شهریور ۱۳۵۷ به بعد خبری در دست نیست. او چند روز قبل و در اوج روزهای انقلاب ایران به دعوت معمر قذافی راهی لیبی شده و چند روز بعد دیگر خبری از او در رسانه‌ها منتشر نشد. سرنوشت او نامعلوم است و حتی سقوط دیکتاتوری قذافی هم کمکی به مشخص شدن آن نکرده است. 

روایت‌های شبکه های اجتماعی درباره سرنوشت او در زندان صیدنایا در دمشق کمی عجیب به نظر می‌رسد چرا که سوریه در همه سال‌های بعد از انقلاب یکی از متحدان ایران بوده است. البته در میان روایت‌های موجود هم تا کنون شاهد محکم و مستدلی برای حضور ایشان در زندان صیدنایا بیان نشده است.