|

صرافی بایننس فروخته می‌شود؟

در طی یک هفته گذشته، شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی پیرامون به‌فروش گذاشته شدن صرافی بزرگ بایننس منتشر شده است.

صرافی بایننس فروخته می‌شود؟

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق؛ به‌‌دنبال اخبار منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، هم‌بنیان‌گذار و مدیر ارشد خدمات مشتریان صرافی بایننس اعلام کردند که این صرافی مشهور برای فروش گذاشته نشده است و حتی آماده برای خرید رقبای مناسب است.

 

شایعات پیرامون فروش صرافی بایننس

چانگ پنگ ژائو، هم‌بنیان‌گذار صرافی رمزارزی بایننس درباره شایعات پیرامون فروش این صرافی توضیحاتی را ارائه کرده است. ژائو توضیح داده است که برخی از رقبای آسیایی این صرافی، شایعاتی را برای ایجاد ترس و نگرانی منتشر کرده‌اند، اما این شایعات واقعی نیستند.

یی هه، دیگر هم‌بنیان‌گذار این صرافی رمزارزی نیز توضیح مشابهی را در روز هفدهم فوریه ارائه کرد. وی توضیح داد که شایعه پیرامون فروش این صرافی، بخشی از استراتژی روابط عمومی رقبای بایننس است. وی حتی به این رقبا پیشنهاد داد که در صورت تمایل می‌توانند با بایننس مذاکره کنند تا این صرافی آنها را خریداری کند.

حرکات شدید دارایی‌های این صرافی یکی از دلایل دامن‌زدن بر این شایعه بود. در یازدهم فوریه، یکی از کاربران شبکه اجتماعی X، نشان داد که میزان دارایی‌های این صرافی از جمله بیت کوین‌های آن به‌شدت کاهش یافته است و این مسئله می‌تواند سیگنالی برای وضعیت نامناسب مالی آن باشد. با این وجود، صرافی بایننس ادعا کرده است که این حرکات مرتبط با فروش دارایی‌ها نبوده و تنها بخشی از عملیات تنظیم حساب‌های خزانه‌ای بوده است.

بایننس زیر ذره‌بین

بایننس بزرگترین صرافی رمزارزی جهان از لحاظ حجم معاملات است و همواره زیر ذره‌بین فعالان بازار و رگولاتورها بوده است. چانگ پنگ ژائو اخیرا  از حبس چهار ماهه را بدلیل عدم رعایت قوانین ضدپولشویی ایالات متحده آمریکا آزاد شده است. پس از ترک سمت مدیرعاملی، ریچارد تنگ این سمت را بر عهده گرفته و وعده داده است که انطابق با قوانین را برای حل چالش‌های قانونی این صرافی در اولویت قرار می‌دهد.

اخرین جدال رگولاتوری صرافی بایننس در کشور فرانسه رخ داده است و مقامات این کشور در حال بررسی اتهامات پولشویی و فساد مالیاتی در این صرافی بین سال‌های 2019 تا 2024 هستند. پلیس فرانسه باور دارد که عملیات پولشویی رخ داده در این صرافی ممکن است به قاچاق دارو مرتبط باشد. با این وجود، بایننس تمام این اتهامات را رد کرده است.

 

 

منبع: تجارت نیوز