|

پیش‌بینی هوای خوزستان فردا چهارشنبه 24 بهمن/ ورود سامانه بارشی از اواخر امروز

این سامانه در استان خوزستان تا روز جمعه سبب رگبار و رعد و برق، وزش باد متوسط ، تندبادهای لحظه ای، مه گرفتگی پس از بارندگی و ریزش تگرگ در نقاط مستعد خواهد شد.

پیش‌بینی هوای خوزستان فردا چهارشنبه 24 بهمن/ ورود سامانه بارشی از اواخر امروز

مدیر کل هواشناسی خوزستان گفت: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، تاثیرات سامانه بارشی را به تدریج از اواخر وقت امروز سه شنبه نشان می‌دهد.

به گزارش اداره کل هواشناسی خوزستان محمد سبزه زاری روز سه شنبه بیان کرد: این سامانه تا روز جمعه سبب رگبار و رعد و برق، وزش باد متوسط ، تندبادهای لحظه ای، مه گرفتگی پس از بارندگی و ریزش تگرگ در نقاط مستعد خواهد شد.

وی افزود: اوج بارشها طی روز چهارشنبه تا اواسط پنجشنبه و بیشترین حجم بارش‌ها در مناطق شمال، شمال شرق و شرق مورد انتظار است.

سبزه زاری ادامه داد: بارش در ارتفاعات به صورت برف خواهد بود و همچنین شمال خلیج فارس طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه مواج گاهی همراه با رگبار و رعد و برق پیش بینی می شود.

مدیر کل هواشناسی خوزستان اظهار کرد: در شبانه روز گذشته آبادان با دمای 20.2 و گتوند با 2.7 درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و سردترین نقاط استان و حداکثر دمای اهواز 18.7 و حداقل 6.8 درجه سانتیگراد گزارش شده است.

اداره کل هواشناسی خوزستان در اطلاعیه ای نسبت به تقویت سامانه بارشی از اواسط وقت چهارشنبه تا اوایل وقت پنجشنبه در مناطق مرتفع شمالی، شمال شرقی، شرقی، جنوب شرقی و بویژه ارتفاعات استان هشدار سطح نارنجی صادر کرده است.

منبع: ایرنا