|

قطع آب برخی مناطق آذربایجان‌شرقی؛ چهارشنبه یکم اسفند

روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب و امور منابع آب مراغه با صدور یک اطلاعیه مشترک اعلام کردند: برخی از مناطق شهر طی روز چهارشنبه، اول اسفندماه با احتمال قطعی یا افت فشار آب مواجه می‌شود.

قطع آب برخی مناطق آذربایجان‌شرقی؛ چهارشنبه یکم اسفند

در این اطلاعیه که روز سه‌شنبه یک نسخه از آن در اختیار قرار گرفت، علت قطعی یا افت فشار تعمیرات ضروری توسط امور منابع آب شهرستان در سد علویان عنوان شده است.

همچنین در این اطلاعیه از مشترکان شهری خواسته شده است تا از مصارف غیرضروری اجتناب کرده و با صبر و شکیبایی خودشان شرکت آب و فاضلاب و امور آب شهرستان را یاری کنند.

ذخیره‌سازی آب در بطری‌ها و ظروف تمیز قبل از قطعی یا افت فشار آب طبیعی است اما حد ممکن باید آب کمتری در چنین شرایطی مصرف شود و به خصوص در فعالیت‌هایی که به آب زیاد نیاز دارند مانند شست‌وشو و حمام باید صرفه‌جویی شود.

گفتنی است طول شبکه آبرسانی شهر مراغه حدود ۵۳۰ متر است و اصلاح این شبکه به ویژه در مناطق قدیمی به طور مستمر از سوی شرکت آب و فاضلاب شهرستان در دستور کار قرار می‌گیرد تا جایی که طی ماه‌های اخیر نزدیک به ۲ هزار متر از شبکه آبرسانی این شهرستان با صرف هفت میلیارد ریال هزینه اصلاح شد.

اکنون ۹۳ درصد جمعیت شهرستان از شبکه جمع‌آوری و دفع فاضلاب بهداشتی و ۱۰۰ درصد آنان از شبکه آب شرب بهداشتی بهره هستند.

منبع: ایرنا