بازهم سانحه هوایی در کره جنوبی
خبرگزاری یونهاپ گزارش داد که یکی دیگر از هواپیماهای کره جنوبی پس از برخاستن از زمین با نقص فنی نامشخصی مواجه شد و مجبور به فرود اضطراری شده است.
![بازهم سانحه هوایی در کره جنوبی](https://cdn.sharghdaily.com/thumbnail/9Opb80IDGuTq/f3RIJfgnyU4T0Uu3o7ve-VbT9FKRjpcKI1vgfm4pfv__5FnUbUVuHI1x6a9YMGSvC-4UOxG1c-sX_Np2WV4AG9c54qCsllJjWoO2vfSlzgh7Zk5lGDR61FKfZAWRG6vKkivcmY5OIAMzR1Mn1cG1lA,,/%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7+%DA%A9%D8%B1%D9%87.jpg)
خبرگزاری کره جنوبی از وقوع نقص فنی برای یک هواپیما و فرود اضطراری آن خبر داد.
از سوی دیگر این کشور پس از وقوع سانحه برای یک هواپیما در فرودگاه شهر موان و کشته شدن ۱۷۹ سرنشین آن اعلام کرده است که بازرسی ویژه را از تمامی هواپیماهای بوئینگ ۸۰۰-۷۳۷ خود را آغاز کرده است.
هواپیمای شرکت ججو ایر کره جنوبی که از بانکوک پایتخت تایلند پرواز کرده بود، هنگام فرود در فرودگاه موان از باند منحرف شده و پس از برخورد با حصار فرودگاه آتش گرفت.
در این هواپیما ۱۷۵ مسافر و ۶ خدمه پروازی حضور داشتند.
رئیسجمهور کرهجنوبی بعد این حادثه مرگبار دستور داد تمام اقدامات و تلاشهای ممکن برای عملیات امداد و نجات در سانحه سقوط هواپیمای موان انجام شود.