|

ویدیوی فیک ایلان ماسک و دعوای واقعی بن استیلر

پیش از آغاز دولت ترامپ حدس زده می‌شد که اخبار نادرست زیادی از سوی او و نزدیکانش برای رسیدن به اهداف خود منتشر شود. حدسی که کم کم در حال وقوع است.

ویدیوی فیک ایلان ماسک و دعوای واقعی بن استیلر

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق؛ اتفاق دیگری افتاده است  ،  ایلان ماسک یک ویدئو منتشر کرده است که در آن ادعا می‌شود بن استیلر برای رفتن به اوکراین و دیدار با زلنسکی هزینه‌ای معادل ۴ میلیون دلار  دریافت کرده است.

این بازیگر شناخته شده عرصه کمدی هالیوود در طی ساعات گذشته در حال تکذیب این ادعا بوده، اما به نظر می‌رسد تعداد نزدیکان ترامپ که در حال بازنشر این ویدئو هستند در حال افزایش است . به نظر می‌رسد  هدف تحت فشار قراردادن «آژانس توسعه بین‌المللی ایالات متحده» (USAID) است که پیشتر ماسک به آن حمله کرده   و سبب بسته شدن آن شده بود.

بن استیلر ادعای دریافت ۴ میلیون دلار برای دیدار با زلنسکی را تکذیب کرد

‎«بن استیلر» ادعای دریافت ۴ میلیون دلار از «آژانس توسعه بین‌المللی ایالات متحده» (USAID) برای سفر به اوکراین و دیدار با «ولودیمیر زلنسکی» را تکذیب کرد. «ایلان ماسک» رئیس «وزارت کارآمدی دولت» (Doge) «دونالد ترامپ» در شبکه اجتماعی ایکس با مطرح کردن این ادعا سعی دارد بسته شدن آژانس را توجیه کند.«آژانس توسعه بین‌المللی ایالات متحده» یک نهاد دولتی آمریکایی است که با هدف اهدای کمک‌های غیرنظامی تأسیس شده بود.

 انتشار ویدئو

‎حسابی با عنوان «بانوی میهن‌پرست» (Patriot Lady) در شبکه اجتماعی ایکس  ویدیو‌یی را منتشر کرده است.ویدیویی که نشان می‌دهد بن استیلر  پس از حمله روسیه به اوکراین برای دیدار با زلینسکی ۴ میلیون دلار دریافت کرده است. «ایلان ماسک»، مالک پلتفرم ایکس همین ویدیو را از کاربر دیگری با عنوان «میم می‌سازم، پس هستم» در صفحه خود بازنشر کرد. بازنشر ویدیو در صفحه ماسک تاکنون بیش از ۳ میلیون بازدید داشته است.

تکذیب  بن استیلر

استیلر در واکنش به این ویدئو در شبکه اجتماعی ایکس پاسخ می‌دهد: «این دروغ‌ها از رسانه‌های روسیه سرچشمه می‌گیرند. هزینه این سفر بشردوستانه‌ به اوکراین را خودم تأمین کردم. هیچ بودجه‌ای از سوی آژانس دریافت نکردم و هیچ مبلغی به من پرداخت نشده.»

‎«سیدنی پاول» وکیل سابق «دونالد ترامپ» نیز این ویدیو را بازنشر کرده و می‌نویسد: «به نظر می‌رسد این آژانس از ابتدا یک منبع مالی سیال برای همه نیازهای چپ‌گرایان بوده است.» بن استیلر بازهم به این ادعا جواب می‌دهد و در پاسخ به پاول می‌نویسد: «کاملاً کذب است. حقیقت ندارد»

ویدیوی فیک ؟

مدتی که از انتشار این ویدئو گذشت توجهات زیادی به آن شد و ماجرای واقعی و فیک بودن این ادعا مورد توجه قرار گرفت. با کمی بررسی مشخص شد   در بخش  (Community Notes) این ویدیو آمده است: «این ویدیو به‌گونه‌ای دستکاری شده که نشان دهد «ای! نیوز» (E! News) آن را منتشر کرده، اما هیچ سند و مدرکی وجود ندارد که ثابت کند این شبکه چنین گزارشی پخش کرده است.»

از سوی دیگر «بیل مک‌کارتی» گزارشگر «خبرگزاری فرانسه» می‌گوید با شبکه «ای!» تماس گرفته و سخنگوی آن تأیید کرده که ویدیو «واقعی نیست و منبع آن شبکه «ای! نیوز» نبوده است.»