وزیر بهداشت: برای دانشجویان مبتلا به کرونا اتاق ایزولهای در نظر گرفته میشود
وزیر بهداشت گفت: براساس دستورالعمل جدید اسکان دانشجویان اگر دانشجویان گرفتار بیماری کرونا شوند اتاق ایزولهای برای آنها در نظر گرفته میشود.
وزیر بهداشت از تدوین دستورالعمل جدید اسکان دانشجویان در خوابگاهها در شرایط کرونایی خبر داد و گفت براساس این دستورالعمل اگر دانشجویان گرفتار بیماری کرونا شوند اتاق ایزولهای برای آنها در نظر گرفته میشود.
بهرام عیناللهی وزیر بهداشت در بازدید از خوابگاههای دانشجویی دختران و پسران دانشگاه علوم پزشکی تهران بر اولویت داشتن رفع مشکلات خوابگاهی دانشجویان علوم پزشکی تاکید و گفت: در بازدیدهای انجام شده مشکلات عمدهای در وضعیت خوابگاههای دانشجویان دختر و پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران دیده شد که دانشجویان از این بابت و به دلیل نبود رسیدگی به مشکلات خوابگاهی خود شکایاتی داشتند. از اولویتهای دولت سیزدهم رفع مشکلات مردم به خصوص دانشجویان به عنوان قشر فرهیخته و نخبه کشور است که ما نیز تلاش خود را برای رفع مشکلات دانشجویان به کار خواهیم بست.
وی با بیان اینکه رفع مشکلات خوابگاهی دانشجویان برای ما جزء اولویتها است، ابراز کرد: در بازدیدی که داشتیم، مشکلات خوابگاهی دانشجویان را از نزدیک مشاهده کردیم، قطعا رفع این مشلات جز اولویتهای ما است. همانگونه که در امر واکسیناسیون نشان دادیم که ما میتوانیم و در مدت کوتاه دو ماه و نیم بیش از ۷۰ درصد از جمعیت مردم را واکسینه کردیم.
عیناللهی با اشاره به تامین منابع مالی برای رفع مشکلات خوابگاههای دانشگاه علوم پزشکی تهران، یادآور شد: در مسیر رفع این مشکلات، منابعی را ما در نظر گرفتهایم و از مردم نیز درخواست داریم که در کارهای خیر از جمله ساخت و بازسازی خوابگاههای دانشجویی فرزندان خود به ما کمک کنند و از طرفی امیدواریم حضور نهادهای دولتی را نیز در این مسیر خیرخواهانه برای فرزندان عزیز ایران ببینیم تا در زمان کوتاه مدت بتوانیم این مشکلات را حل کنیم.
وزیر بهداشت افزود: طرحهای کوتاه و بلندمدتی برای حل مشکلات خوابگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران داریم.
وی با بیان اینکه برای حل مشکلات به صورت اساسی نیازمند زمان بیشتری هستیم، گفت: در دو طرح کوتاه مدت که بازسازی و ترمیم ساختمان خوابگاهی است و طرح دراز مدت که حل مشکلات به صورت اساسی است، مشکلات خوابگاهی را رفع خواهیم کرد.
عینالهی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران، دارای دو هزار و ۵۰۰ دانشجو است که تنها برای هزار و ۷۰۰ دانشجو ظرفیت خوابگاهی وجود دارد. درخصوص ظرفیت خوابگاه متاهلی نیز مشکلات بسیاری وجود دارد و ظرفیت کمتری از دانشجویان متاهل را میتوان به همین دلیل اسکان داد که به دنبال حل این مشکل نیز خواهیم بود.
وی از پیگیری مجدانه برای حل مشکلات خوابگاهی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و افزود: ظزف سه هفته در بازدیدی دوباره به این دانشگاه خواهیم آمد تا روند حل مشکلات را از نزدیک ببینیم. به واقع رفع این مشکلات از اولویتهای اول ما است و خوابگاه و اسکان دانشجویان برای ما دارای اهمیت بسیار است.
این مقام مسؤول با اشاره به اسکان دانشجویان در شرایط کرونایی ابراز داشت: حضور دانشجویان علوم پزشکی در خوابگاهها با توجه به اینکه این دانشجویان جز اولین گروهها در تزریق واکسن از ابتدای کرونا بودهاند امری جدید نیست و بر همین اساس دستورالعملی را معاونت فرهنگی و دانشجویی داده است تا اگر دانشجویان دچار مشکل شوند اتاق ایزولهای برای این عزیزان در نظر گرفته شود.
وی بانتقاد از برخی اطلاعات ناقص در خصوص تزریق واکسن، افزود: همه دانشجویان در فضای دانشگاهی و خوابگاهی از ماسک استفاده و به دنبال رعایت دستورالعملها هستند، متاسفانه اطلاعات ناقص در کشور مورد استفاده قرار میگیرد و این موجب میشود برخی نزدن واکسن را تبلیغ کنند.
وزیر بهداشت با بیان اینکه ۸۵ درصد فوتیهای ناشی از کرونا واکسن تزریق نکردهاند، گفت: با استفاده از واکسن، از مرگ و میر مردم در برابر کرونا پیشگیری میشود، در موج ششم بیشترین نگرانی ما واکسن نزدهها هستند. واکسن در کشور ما ۱۰۰ سال سابقه حضور دارد و در این کشور واکسنهای سیاهسرفه، فلج اطفال و کزاز سالها است مورد استفاده عموم مردم است.
این مقام مسؤول با تاکید بر علمی بودن روند تولید واکسن، بیان داشت: تولید واکسن کاری علمی و امتحان شده است و مدتها است دنبال میشود ایران نیز در حوزه پزشکی قدمت طولانی دارد. من به عنوان نماینده ۲۰ هزار عضو هیأت علمی نسبت به هر فردی که در کشور بر اثر کرونا فوت میکند احساس تکلیف میکنم.