|

پیش‌بینی هوای چهارمحال و بختیاری و شهرکرد؛ پنج‌شنبه ۲۵ بهمن

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: شدت بارش‌ها برای امروز تا اوایل روز پنج‌شنبه پیش‌بینی می‌شود و برای این بازه زمانی هشدار نارنجی صادر شده است.

پیش‌بینی هوای چهارمحال و بختیاری و شهرکرد؛ پنج‌شنبه ۲۵ بهمن

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق ؛ معصومه نوروزی، اظهار کرد: از اواخر وقت سه‌شنبه یک سامانه بارشی وارد استان شده است.

وی تصریح کرد: طی امروز شروع بارندگی ابتدا در نیمه غربی را داریم و به تدریج بقیه نواحی استان تحت پوشش فعالیت این سامانه قرار خواهند گرفت.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری افزود: این سامانه بارشی تا روز جمعه به تناوب در استان فعال است و طی این مدت بارش برف در نواحی کوهستانی و سردسیر و در بقیه مناطق بارش برف و باران را شاهد هستیم.

نوروزی بیان داشت: شدت بارش‌ها برای امروز تا اوایل روز پنج‌شنبه پیش‌بینی می‌شود و برای این بازه زمانی هشدار نارنجی و از اواخر وقت پنج‌شنبه تا جمعه هشدار زرد هواشناسی صادر شده است.

وی اذعان داشت: خصوصاً برای روزهای چهارشنبه و صبح پنج‌شنبه از سفرهای غیرضروری خودداری شود و در صورت لزوم رانندگان تجهیزات زمستانه از جمله زنجیر چرخ و لباس گرم همراه داشته باشند.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: در نیمه جنوبی استان شیلات‌داران آب رودخانه‌ها را پایش کنند و آب ورودی به استخرها را تنظیم کنند.

نوروزی افزود: از نظر دمایی تغییرات قابل ملاحظه‌ای نخواهیم داشت و همچنان استقرار هوای سرد را تا اوایل هفته آینده در استان شاهد هستیم.

 

منبع: مهر