قیمت طلا، دلار و سکه شامگاه سهشنبه ۲۶ فروردین
اخبار روز درخصوص قیمت دلار، طلا، سکه و ارزهای دیجیتال می تواند افق های روشنی برای سرمایه گذاران ایجاد نماید. نبض بورس در این خبر شرایط را برای پیش بینی دقیق تر قیمت ها فراهم می آورد.

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ اخبار مهم و فوری در مورد قیمت دلار، طلا و سکه و نیز انواع ارزهای دیجیتال می تواند چشم انداز مفیدی به سرمایه گذاران بدهد. نبض بورس با بیان اخبار بروز، به پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه می پردازد.
۱. امروز سه شنبه ۲۶ فروردین ماه ۱۴۰۴، انس طلا با ۰.۳۸ درصد افزایش به ۳۲۲۴ دلار، طلای ۱۸ عیار با ۱.۳۶ درصد افزایش به ۶ میلیون و ۸۶۸ هزار تومان و سکه با ۰.۱ درصد افزایش به قیمت ۷۹ میلیون و ۶۹۰ هزار تومان رسید.
۲. اظهارات سیاسی محرک جدید طلا: قیمتها در بازار طلا بار دیگر با تکیه بر رشد جهانی فلز زرد و نوسانات نرخ ارز، وارد مدار صعودی شدهاند. کارشناسان معتقدند سخنان دیشب ترامپ درباره روند مذاکرات، نقش قابل توجهی در رشد قیمتها داشته است. در همین حال، قیمت طلای آبشده در مرز حساس ۳۰ میلیون تومان نوسان میکند. تحلیلگران هشدار میدهند که در صورت عبور از این محدوده مقاومتی، بازار میتواند شاهد جهشهای قیمتی بیشتری باشد.
۳. سکه به خط صعود رسید: با افزایش نرخ ارز، قیمت سکه در تمامی قطعات با رشد همراه بوده است؛ اما حباب قیمتی آن روندی نامتوازن پیدا کرده است. تحلیلگران معتقدند در صورت عبور سکه امامی از محدوده مقاومتی ۸۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان، بازار وارد فاز صعودی تازهای خواهد شد.
۴. طلای جهانی در سکوت پیشمیتازد: طلای جهانی همچنان آرام و پیوسته به مسیر صعودی خود ادامه میدهد. کارشناسان بر این باورند که در صورت عبور قیمت از محدوده مقاومتی ۳۲۴۵ دلار، روند صعودی طلا تثبیت خواهد شد و چشمانداز افزایشی آن تقویت میشود.
۵. دلار گوشبهفرمان مذاکرات: با تندتر شدن لحن مذاکرهکنندگان، قیمت دلار نیز با شیب ملایمی افزایش یافته است. با این حال، برخی گمانهزنیها از ورود سرمایهگذاران بزرگ برای کنترل و جلوگیری از کاهش احتمالی نرخ ارز حکایت دارد. در نهایت، موضوع مذاکرات طی روزهای آینده بهعنوان مهمترین عامل تعیینکننده مسیر قیمتی دلار تلقی میشود.
۶. نفت سبز شد: در نخستین ساعات امروز، قیمت نفت با تاثیرگذاری دو عامل اصلی افزایش یافت. معافیتهای جدید تعرفهای که ترامپ اعلام کرده و رشد واردات نفت خام از سوی چین، به عنوان محرکهای اصلی این افزایش عمل کردند. این تغییرات میتواند به تقویت بیشتر بازار نفت در روزهای آتی منجر شود.
۷. روند نزولی صندوقهای بیتکوین: صندوقهای قابل معامله بیتکوین (ETF) در هفته گذشته شاهد خروج ۷۱۳ میلیون دلار سرمایه بودند که سومین رکورد بیشترین خروج در سال ۲۰۲۵ محسوب میشود. بیشترین خروج روزانه در تاریخ ۲۰ فروردین با ۳۲۶ میلیون دلار ثبت شد.
۸. ایده خلاقانه ترامپ: دولت ترامپ در حال بررسی استفاده از درآمدهای حاصل از تعرفههای تجاری برای تأمین ذخیره استراتژیک بیتکوین است. بو هاینز، مدیر اجرایی شورای مشاوران ریاست جمهوری، اعلام کرد که هدف، افزایش ذخایر دیجیتال کشور بدون نیاز به پول مالیاتدهندگان است.
۹. آیا طلا به دوران اوج خود بازخواهد گشت؟ تحلیلگران بر این باورند که با توجه به روند مثبت مذاکرات و کنترل نرخ ارز، بازگشت قیمت طلا به قلههای هیجانی گذشته بعید به نظر میرسد. با این حال، با توجه به رشد مستمر قیمت طلای جهانی، انتظار نمیرود که بازار طلا با افت چشمگیر روبهرو شود.