|
نویسنده: رضا فتوح

مدیرشهرسازی الکترونیک شهرداری اصفهان خبرداد:

ثبت بیش از 26 هزار و 104 درخواست استعلام تا پایان مهر ماه 1403

مزروعی با بیان اینکه تا پایان مهر ماه سال ۱۴۰3 تعداد 26هزار و 104 ثبت درخواست استعلام انجام شده، گفت: استعلام دفترخانه و بانک، پایان کار شهرداری، گزارش ثبت تخلف مهندسین ناظر نیز در سامانه « اصنو» انجام می‌شود.

 ثبت بیش از 26 هزار و 104 درخواست استعلام تا پایان مهر ماه 1403

امیر حسین مزروعی ،مدیرشهرسازی الکترونیک شهرداری اصفهان با بیان اینکه تا پایان مهر ماه سال  ۱۴۰3  تعداد 26هزار و 104 ثبت درخواست استعلام انجام شده، گفت: استعلام دفترخانه و بانک، پایان کار شهرداری، گزارش ثبت تخلف مهندسین ناظر نیز در سامانه « اصنو» انجام   می‌شود.

 مزروعی افزود: تا پایان مهر ماه سال  ۱۴۰3  توسط دفاتر پیشخوان خدمات دولت طرف قرارداد با شهرداری اصفهان  وهمچنین مناطق پانزده گانه تعداد 26هزار و 104 ثبت درخواست استعلام انجام شده، و تعداد 17 هزار و 231 استعلام پاسخ داده شده است.

مدیرپروژه شهرسازی الکترونیک معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان بیان کرد :پیاده‌ سازی سامانه‌‌های مربوط به شهرسازی، انجام وب سرویس‌ها، ارتباط با دیگر سازمان‌ها و ادارات و همچنین واحد برون‌سپاری خدمات شهرسازی شهر اصفهان که در حال حاضرتوسط ۳5 دفتر فعال در سطح مناطق پانزده گانه شهر اصفهان انجام می‌شود و در این خصوص انجام استعلامات دفترخانه و بانک‌ها در قالب برون‌سپاری به عهده این بخش است.

وی خاطرنشان کرد: ارائه خدمات فراگیر به شهروندان به‌صورت متمرکز در یک شهر با تحقق شهرداری الکترونیک میسر می‌شود و هدف مدیریت شهری اصفهان کنترل، هدایت و توسعه همه‌جانبه و پایدار شهر است که این امر با مشارکت شهروندان محقق می‌شود، بنابراین شهرداری و شهرسازی الکترونیک بستری را فراهم می‌کند تا ارائه خدمات مورد نیاز به شهروندان با حداکثر کارایی محقق شود.

مزروعی گفت: از سال ۱۳۹۵ که سامانه سرا ۸ آغاز به‌کار کرد، پروانه ساختمان و تمام خدمات شهرسازی روی این سامانه بارگذاری شد و به‌صورت عملی تمام فعالیت‌ها از طریق سامانه انجام می‌شود؛ این سامانه ارتباط داخلی شهرداری را سرعت بخشیده و ارتباط با شهروندان نیز در سامانه «اصنو» تقویت شد.

مدیرشهرسازی الکترونیک شهرداری اصفهان در خصوص خدماتی که از طریق این سامانه در اختیار شهروندان قراردارد افزود: مشاهده آرشیو الکترونیکی پرونده توسط شهروند پس از محرز شدن هویت آن برای کارشناس بازدید، پرداخت بر خط هزینه تراکم و عوارض‌ها، امکان ارتباط دوسویه شهروند و کاربر، انجام اقدامات و فرایندها به‌صورت غیرحضوری، کاهش مدت زمان صدور پروانه، ارائه شفاف محاسبات پروانه ساختمان به شهروندان، محاسبه حداکثر پتانسیل پلاک به‌صورت خودکار، امکان پیگیری درخواست از طریق تلفن همراه و دسترسی به آرشیو پرونده بدون واسطه و از طریق سامانه، از جمله مزایای سامانه (اصنو) سرا ۱۰ است.

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها