با تصویب مجمع عمومی فوقالعاده مشترک شرکت های فولاد تاراز چهارمحال و شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری؛
شرکت فولاد تاراز چهارمحال در شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری ادغام شد.
مجمع عمومی فوقالعاده مشترک شرکتهای ورق خودرو و فولاد تاراز چهارمحال روز یکشنبه ۳۰ دیماه برگزار شد که در این جلسه، ادغام شرکت فولاد تاراز چهارمحال در شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری به تصویب رسید.
به گزارش روابط عمومی شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری، مجمع عمومی فوقالعاده مشترک شرکتهای ورق خودرو و فولاد تاراز چهارمحال روز یکشنبه ۳۰ دیماه برگزار شد. در این جلسه، ادغام شرکت فولاد تاراز چهارمحال در شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری به تصویب رسید.
حمید شجاعی ،مدیرعامل شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری ضمن اعلام این خبر افزود: فرآیند ادغام این ۲ مجموعه طبق مفاد ماده ۱۱۱ قانون مالیات های مستقیم صورت پذیرفت و گزارش حسابرس مربوطه در این خصوص به وزارت سازمان امور مالیاتی ارسال خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: این ادغام باعث افزایش ظرفیت تولید شرکت و افزایش سودآوری در بلند مدت خواهد شد.
سپس مرتضی شبانی، مدیر امور مجامع و راهبری شرکت های فولاد مبارکه که ریاست این مجمع را بر عهده داشت گفت: «ادغام این دو شرکت بزرگ و مطرح در زمینه تولید محصولات گالوانیزه، گامی ارزنده در جهت مدیریت بهتر بازار، افزایش قدرت چانهزنی و رقابتپذیری در صنعت فولاد کشور است.»
وی تاکید کرد: که این ادغام باعث رشد تولید، رونق صنعت، و تضمین شکوفایی در حوزه تولید محصولات گالوانیزه خواهد شد.
شبانی همچنین اشاره کرد: «رکود اقتصادی و افزایش هزینههای تولید در صنعت، بهویژه در حوزه استراتژیک فولاد، فشار زیادی را بر واحدهای تولیدی وارد کرده است. این امر واحدهای فولادی را مجبور به تغییر استراتژی و استفاده از راهکارهایی همچون ادغام برای بهبود شرایط میکند.»
شایان ذکر است قبل از برگزاری این مجمع، ۲ مجمع عمومی فوقالعاده جداگانه شرکتهای فولاد تاراز چهارمحال و شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری همزمان و با حضور بیش از ۹۰ درصد سهامداران تشکیل و ادغام این دو شرکت در هر دو مجمع مصوب شد.
لازم به ذکر است شرکتهای ورق خودرو و فولاد تاراز چهارمحال بهعنوان دو ظرفیت بزرگ و اثرگذار در تولید محصولات گالوانیزه کشور شناخته میشوند و این تصمیم استراتژیک، علاوه بر تقویت جایگاه این ۲مجموعه در بازار داخلی ،موجب افزایش بهرهوری و کاهش هزینههای عملیاتی خواهد شد.