|
نویسنده: فاطمه شفیعی

مدیرعامل آبفای استان اصفهان خبر داد؛

انجام بیش از یک‌میلیون آزمایش تخصصی بر روی آب شرب اصفهان

مدیرعامل آبفای استان اصفهان از انجام بیش از یک‌میلیون آزمایش در بخش بهداشت آب در سال 1403 خبر داد.

انجام بیش از یک‌میلیون آزمایش تخصصی بر روی آب شرب اصفهان

اصفهان-فاطمه شفیعی علویجه: مدیرعامل آبفای استان اصفهان از انجام بیش از یک‌میلیون آزمایش در بخش بهداشت آب در سال 1403 خبر داد.

ناصر اکبری افزود: آزمایش‌های انجام شده به منظور تامین سلامت آب شرب و ارتقای شاخص‌های بهداشتی، شامل آزمون‌های میکروبی،کلرسنجی و کدورت سنجی در سطح شهرها و روستاهای استان بوده است.

وی گفت: سال گذشته فقط در بخش آزمایش‌های میکروبی تعداد459 هزار 524 آزمون در روستاها و 6 هزار و 232 آزمون در شهرهای استان انجام شد.

مدیرعامل آبفای استان اصفهان با بیان این‌که سلامت آب شرب، خط قرمز وزارت نیرو است خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت آب شرب در سلامت و بهداشت جامعه، پایش‌ها و نظارت‌ها در زمینه بهداشت آب شرب با جدیت هر چه بیشتر به‌صورت شبانه‌روزی توسط کارشناسان مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و کارشناسان مراکز بهداشت در سطح استان در حال انجام است.