اسحاق هرتزوگ، رئیس تلآویو:
ایران تهدیدی مشترک برای آمریکا و اسراییل است
رئیس تلآویو گفت: بدون شک بزرگترین چالش برای اسرائیل و آمریکا، تهدید مشترکی است که ایران برای ما دارد. ما به دقت مذاکرات اخیر جامعه بینالمللی با ایران را دنبال میکنیم.
توماس نایدز، سفیر جدید آمریکا در فلسطین اشغالی شامگاه یکشنبه با «اسحاق هرتزوگ» رئیس و «نفتالی بنت» نخستوزیر رژیم صهیونیستی دیدار کرد.
هرتزوگ طی مراسمی برای دریافت استوارنامه نایدز در دفتر ریاست رژیم صهیونیستی، گفت تمام صهیونیستها از سفیر جدید آمریکا با آغوش باز استقبال میکنند زیرا واشنگتن نزدیکترین متحد برای تلآویو است که ارزشها و دیدگاههای مشترکی با هم دارند.
به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، وی با بیان اینکه «جو بایدن» رئیسجمهور دموکرات آمریکا دوست قدیمی و واقعی اسرائیل است، از «حمایتهای خستگیناپذیر» و «تعهد تزلزلناپذیر او روابط محکم بین اسرائیل و آمریکا» قدردانی کرد.
رئیس رژیم کودککش و جعلی اسرائیل با توصیه به آمریکا درباره اینکه حمایت از تلآویو باید به چه شکلی باشد، گفت: «این اتحاد باید همواره [حتی] بالاتر از سیاستهای دو حزبی بوده و از حمایت تمام دولتها [چه دموکرات چه جمهوریخواه]، بهرهمند باشد. آقای سفیر، آقای نایدز، من میدانم شما چه میزان برای ارتباط آمریکا-اسرائیل اهمیت قائل هستید و قصد توسعه و تعمیق آن را در دوره خدمت خود دارید».
بر اساس این گزارش، هرتزوگ توافقهای عادیسازی روابط با برخی کشورهای عربی را «تغییردهنده استراتژیک قواعد بازی و منطقهای» توصیف کرده و خواستار کمک دولت بایدن به انعقاد قراردادهای بیشتری در این زمینه شد.
به نوشته وبگاه تایمز اسرائیل، وی در راستای لفاظیها و ادعاهای بیاساس علیه جمهوری اسلامی ایران نیز مدعی شد: «بدون شک بزرگترین چالش برای اسرائیل و آمریکا، تهدید مشترکی است که ایران برای ما دارد. ما به دقت مذاکرات اخیر جامعه بینالمللی با ایران را دنبال میکنیم».
رئیس رژیم تلآویو اما برخلاف تعدادی از مقامهای این رژیم از جمله بنت، گفت: «اسرائیل از یک راهکار دیپلماتیک فراگیر که تهدید اتمی ایران را برای همیشه حل کند، استقبال میکند».
هرتزوگ اما افزود: «در صورت شکست برای رسیدن به چنین راهکاری، اسرائیل تمام گزینهها را روی میز نگه میدارد و باید گفت اگر جامعه بینالمللی موضع محکمی در قبال این موضوع اتخاذ نکند، اسرائیل این کار را میکند. اسرائیل از خودش محافظت میکند».
به نوشته این پایگاه خبری، بنت نیز در دیداری که با سفیر جدید آمریکا داشت، بدون نامبردن از ایران و مذاکرات هستهای در وین، اما با نقل قول کردن ماجرایی تاریخی مربوط به مراسم «حنوکا» بهصورت غیرمستقیم به ایران اشاره کرد.