|

چمران: علت موضع‌گیری شورای پنجمی‌ها را نمی‌دانم

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: آنچه برای ما مهم است مردم هستند. نمی دانم چرا این موضع گیری ها انجام می‌شود. من برای این افراد احترام قائل هستم و محترمانه برخورد کردم و باید تندخویی‌ها را از آنها پذیرفت.

چمران: علت موضع‌گیری شورای پنجمی‌ها را نمی‌دانم

مهدی چمران در حاشیه نود و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران در خصوص واکنش برخی اعضای شورای پنجم نسبت به اظهارات خود با بیان اینکه صحبت های من واقعیتی بود که بیان کردم و کاملا مشخص است، تأکید کرد: وقتی ۶ هزار دستگاه اتوبوس در پایان دوره چهارم به هزار و ۸۲۸ دستگاه می رسد دیگر چه می توان گفت؟ وقتی انبارهای مترو از قطعات خالی می ماند چه باید کرد؟ باید بگوییم وضع ما بسیار خوب است یا زیر صفر قرار داریم؟ نیاز به گفتار مجدد و سر و صدا نیست.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران افزود: کسانی که گفتند مناظره می‌کنند می‌توانند با خودشان مناظره کنند. من مجدد گزارش سال ۱۴۰۰ در خصوص مترو و پروژه‌ها را دیدم. پروژه یادگار امام(ره) تعطیل شد و گفتند که ما اهل کار نیستیم و این را ثابت کردند.

وی تاکید کرد: آنچه برای ما مهم است مردم هستند. نمی دانم چرا این موضع گیری ها انجام می‌شود. من برای این افراد احترام قائل هستم و محترمانه برخورد کردم و باید تندخویی‌ها را از آنها پذیرفت.

چمران با بیان اینکه احتمال تعطیلی جلسه سه شنبه شورا وجود دارد، یادآور شد: با توجه به اینکه ممکن است برخی اعضا عازم عراق شوند، امروز بر اساس رأی گیری احتمال تعطیلی شورا وجود دارد.

وی با اشاره به شلوغی در مرزها و ارائه خدمات تصریح کرد: وضعیت در مرزها مناسب است. شهرداری به اندازه اعتبارات خود هزینه می کند و به زائران خدمات ارائه می دهد.

به گزارش شهر، مهدی چمران همچنین در نود و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به سالروز وفات آیت الله سید محمود طالقانی اظهار کرد: این شخصیت بزرگ یکی از روحانیون مبارز و ابوذر زمان بود که سالهای سال را در زندان های طاغوت گذراند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به سالروز شهادت آیت الله مدنی به دست منافقین خاطرنشان کرد: این روحانی عالیقدر در نماز جمعه و حین اقامه نماز توسط منافقین به شهادت رسید.

وی ضمن گرامیداشت روز سینما یادآور شد: وضعیت سینمای ما مشخص است و معتقدیم که از مسیر سینما می توان بسیاری از مسائل به ویژه انقلاب را به نسل امروز و آینده بازگو و این مسائل را ماندگار کرد و جامعه را ارتقاء داد.