|

جداسازی دانش‌آموزان اتباع در مدراس صحت دارد؟

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های تهران اعلام کرد: بنایی برای جداسازی دانش‌آموزان اتباع در مدارس و کلاس‌های درس شهرستان‌های استان نداریم.

جداسازی دانش‌آموزان اتباع در مدراس صحت دارد؟

به گزارش شبکه شرق، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با رد برخی اخبار مبنی بر جداسازی دانش‌آموزان اتباع، گفت: بنایی برای جداسازی دانش‌آموزان اتباع در مدارس و کلاس‌های درس شهرستان‌های استان نداریم؛ این دانش‌آموزان در کنار سایر دانش‌آموزان ایرانی تحصیل می‌کنند و از طرف آموزش و پرورش به آن‌ها کمک‌هایی ارائه خواهد شد.

با بیان اینکه در بین دانش‌آموزان اتباع، دانش آموزان مستعدی وجود دارند که حائز درجات خوب تحصیلی هستند افزود: برای ثبت‌نام، هر فرزند اتباعی که دارای شناسه اتباع یا کد اتباع باشد می‌تواند وارد درگاه ثبت‌نام آموزش و پرورش شده و مراحل  ثبت‌نام را انجام دهد.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با بیان اینکه جمهوری اسلامی خدمات خوبی به دانش‌آموزان اتباع ارائه می‌دهد ادامه داد: هیچ کشوری مشابه ایران به پناهندگان خدمات ارائه نمی‌دهد، بنابراین باید نهادهای بین المللی متقاعد شوند و در حوزه اعتبارات و زیرساخت‌ها و ... برای روند بهتر کار، مشارکت داشته باشند.

 

لزوم توجه انبوه‌سازان به سرانه‌های آموزشی و فرهنگی

بهرامی با بیان اینکه براساس قانون، انبوه‌سازان مسکن مکلفند به ازای واحدهای انبوه‌ساز (۲۰۰ واحد مسکونی) یک مدرسه برای آموزش و پرورش بسازند عنوان کرد: طبق قانون کسی که «افراز» زمین‌های بزرگ را انجام می‌دهد (تقسیم کردن مال غیرمنقول) باید سرانه‌های زمین مانند سرانه‌های آموزشی، فرهنگی، مذهبی، فضای سبز و فضاهای عمومی را از ابتدا لحاظ کند.

وی با بیان اینکه شرکت‌های عمران پردیس و پرند و... مکلف‌اند طبق قانون، ماده ۱۸ ( ماده ۱۸ قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش) را برای آموزش و پرورش اجرا کنند اظهار کرد: شرکت‌ها باید استانداردها و مولفه‌ها را از سازمان نوسازی مدارس دریافت و شروع به ساخت کنند؛ در هر مرحله سازمان نوسازی بر کار نظارت و در نهایت با تایید سازمان نوسازی صورت جلسه‌ای تنظیم و فضا تحویل آموزش و پرورش می‌شود.

 

منبع: ایسنا