|

تیراندازی در مراسم ختم در شوش، جان میهمان ایلامی را گرفت

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شوش در استان خوزستان از مرگ یک پیرمرد بر اثر تیراندازی در مراسم فاتحه خوانی در این شهرستان خبر داد.

تیراندازی در مراسم ختم در شوش، جان میهمان ایلامی را گرفت

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ دادستان عمومی و انقلاب شوش با اشاره به مرگ یک پیرمرد بر اثر تیراندازی در مراسم فاتحه خوانی در این شهرستان گفت: ۲ نفر از مسببان این حادثه دستگیر و اقدام‌های لازم برای دستگیری عامل اصلی این جنایت نیز با اولویت در حال انجام است.

مسلم کرم الهی سه شنبه شب بیان کرد: متاسفانه رسم غلط تیراندازی در مراسم فاتحه خانه در این شهرستان منجر به جان باختن میهمان ایلامی خانواده متوفی بر اثر تیراندازی شد.

وی با بیان اینکه دستگاه قضایی هیچ مماشاتی با عوامل ناامنی در شهرستان ندارد، افزود: برخورد قاطع با مسببان و عوامل اصلی این تیراندازی به طور جدی در دستور کار است.

دادستان عمومی و انقلاب شوش گفت: دستگاه قضایی در اقدام پیشگیرانه پیش از برگزاری مراسم تشییع و فاتحه خوانی به طور معمول از اقوام درجه اول و برگزار کننده مراسم تعهد لازم برای جلوگیری از تیراندازی را اخذ می‌کند.

کرم الهی تاکید کرد: اقدام‌های لازم برای دستگیری عامل اصلی این تیراندازی که منجر به مرگ این میهمان ایلامی که از بستگاه خود متوفی بود، به عنوان اولویت در حال پیگیری است.

 
 
منبع: ایرنا
 
  • گزارش میدانی «شرق» از تجمع شبانه هزاران افغانستانی در مقابل سفارت برای احراز هویت
  • باج‌گیری در فضای مجازی؛ چگونه در برابر اخاذی سایبری بی‌دفاع نمانیم
  • روایت آدم‌هایی که به دلیل بالابودن هزینه‌های جلسات مشاوره روان‌شناس و روان‌پزشک، درمان را نیمه‌کاره رها می‌کنند
  • «شرق» در گفت‌وگو با کارشناسان فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سنگ‌اندازی‌ها برای برگزاری مهم‌ترین فستیوال موسیقی جنوب کشور را بررسی کرد
  • بررسی «شرق» از درخواست تعدادی از وکلای دادگستری برای نظارت مطلق قوه قضائیه بر فعالیت همکارانشان