|

پیش بینی هوای سیستان و بلوچستان و زاهدان؛ دوشنبه ۸ اردیبهشت

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان از ثبت دمای بالای ۴۰ درجه در ۱۴ ایستگاه هواشناسی استان در شبانه روز گذشته خبر داد و گفت: عصر دیروز ( شنبه ۶ اردیبهشت) «قصرقند» با دمای ۴۶ درجه عنوان گرم‌ترین شهر کشور را از آن خود کرد.

پیش بینی هوای سیستان و بلوچستان و زاهدان؛ دوشنبه ۸ اردیبهشت

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ محسن حیدری اظهار کرد: پس از قصرقند، راسک با دمای ۴۵ درجه سانتیگراد در رتبه دوم قرار گرفت و سایر مناطق سیستان و بلوچستان نیز درگیر گرمای شدید شدند به‌طوریکه در مناطق مرکزی و جنوبی استان، دمای هوا به ۴۰ درجه و بالاتر از آن رسید.

وی بیان کرد: زاهدان در شبانه روز گذشته دمای ۳۵ درجه را در گرمترین ساعت روز تجربه کرد که نسبت به روز قبل از آن تغییر قابل‌ توجهی نداشت.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان از افزایش احتمال وقوع پدیده‌های جوی مانند طوفان‌ گرد و غبار و وزش باد شدید در روزهای آینده خبر داد و گفت: شهروندان باید در این شرایط احتیاط بیشتری داشته باشند و اقدامات لازم را برای مقابله با مخاطرات ناشی از این پدیده‌ها انجام دهند.

حیدری اظهار داشت: با توجه به افزایش دمای هوا و تداوم آن در چند روز آینده، ضروری است که شهروندان با مدیریت مصرف انرژی به حفظ پایداری شبکه برق‌رسانی نیز کمک کنند.

وی افزود: اقدامات پیشگیرانه برای کاهش آسیب‌های ناشی از گرمای شدید مانند پرهیز از تردد در بیرون از خانه در ساعت گرم روز و مصرف بهینه برق می‌تواند به کاهش مشکلات ناشی از این شرایط جوی نیز کمک کند.

شهر قصرقند در ۵۶۰ کیلومتری جنوب زاهدان است.

اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان دارای ۱۲ ایستگاه سینوپتیک (فرودگاهی، اصلی، تکمیلی، تحقیقات کشاورزی و دریایی) ، ۲ ایستگاه هواشناسی با کاربری خاص، ۱۴۹ ایستگاه باران‌سنجی و ۱۸ ایستگاه اقلیم شناسی تمام خودکار و سنتی است.

 

 

منبع: ایرنا