|

پیش‌بینی هوای بوشهر فردا دوشنبه 8 اردیبهشت/ وضعیت آرام جوی و دریایی استان

در این مدت غبار محلی، گاهی وزش باد، افزایش ابر و در برخی نقاط مه رقیق صبحگاهی از پدیده‌های غالب در استان بوشهر خواهد بود.

پیش‌بینی هوای بوشهر فردا دوشنبه 8 اردیبهشت/ وضعیت آرام جوی و دریایی استان

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر گفت: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد که تا روز چهارشنبه، وضعیت جوی و دریایی این استان در اغلب ساعت‌ها به نسبت آرام خواهد بود.

پیام مساعدی روز یکشنبه افزود: در این مدت غبار محلی، گاهی وزش باد، افزایش ابر و در برخی نقاط مه رقیق صبحگاهی از پدیده‌های غالب در استان بوشهر خواهد بود.

وی بیان کرد: دمای هوا نیز تا پایان هفته نسبت به میانگین بلندمدت افزایش خواهد داشت.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر اظهار کرد: آسمان استان صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی، گاهی وزش باد و افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود و فردا در برخی نقاط مه رقیق صبحگاهی مشاهده خواهد شد.

مساعدی ادامه داد: در ۲۴ ساعت آینده جهت وزش باد جنوب شرقی تا جنوب غربی با سرعت ۸ تا ۳۲ و گاهی تا ۳۸ کیلومتر در ساعت خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر گفت: در مدت یاد شده ارتفاع موج دریا ۳۰ تا ۹۰ و گاهی تا ۱۲۰ سانتیمتر خواهد بود و در ساعاتی از ظهر تا اوایل شب، ارتفاع موج به ۶۰ تا ۱۲۰ سانتیمتر می‌رسد.

مساعدی افزود: فردا در بندر بوشهر زمان جزر اول دریا ساعت ۰۰:۵۰ بامداد، مد اول ساعت ۰۷:۲۰، جزر دوم ساعت ۱۴:۳۰ و مد دوم ساعت ۲۰:۲۰ خواهد بود.

برای اطلاع از پیش‌بینی وضعیت آب و هوای استان و شهر خود به این صفحه مراجعه کنید.

https://www.sharghdaily.com/tags/%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C

 

منبع: ایرنا