آخرین آمار موتورسیکلت فرسوده در تهران
رییس پلیس ترافیک شهری راهور ناجا اعلام کرد: در حال حاضر حدود سه میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه موتورسیکلت دارای پلاک تهران در سطح این کلانشهر در حال تردد هستند که از این تعداد دو میلیون و ۳۳۳ هزار دستگاه وارد سن فرسودگی شدهاند.

رییس پلیس راهور ترافیک شهری راهور فراجا گفت: در حال حاضر حدود سه میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه موتورسیکلت دارای پلاک تهران در سطح این کلانشهر در حال تردد هستند که از این تعداد دو میلیون و ۳۳۳ هزار دستگاه وارد سن فرسودگی شدهاند.
سردار محمدباقر سلیمی روز یکشنبه در جلسه بررسی موضوع طرح پایلوت استفاده از موتورسیکلت برقی کار در شهر تهران اظهار کرد: تعداد موتورسیکلتهای فرسوده بسیار قابل توجه است و با وجود اجرای برنامه جایگزینی که هدف آن نوسازی ۳۰۰ هزار دستگاه است، انتظار نمیرود در کوتاهمدت تاثیر محسوسی بر وضعیت ترافیک، ایمنی و آلودگی هوا مشاهده شود با این حال، این اقدام گام مهمی در مسیر بهبود شرایط زیستمحیطی تهران به شمار میرود.
وی اظهار کرد: هر چند وام قابل توجهی برای اجرای این طرح اختصاص یافته اما برای موفقیت بیشتر باید به اقدامات مکمل در مدیریت عرضه و تقاضای موتورسیکلت نیز توجه شود چرا که در غیاب این اقدامات، همچنان موتورسیکلت به عنوان وسیلهای جذاب برای شهروندان باقی خواهد ماند.
سردار سلیمی با بیان اینکه در حال حاضر استفاده از موتورسیکلت برای کاربریهای حمل و نقل کالا و مسافردر حالی رواج یافته که تعریف قانونی این وسیله تنها برای جابهجایی یک نفر انسان است، افزود: این امر به واقعیت غیرقانونی پذیرفتهشدهای تبدیل شده که باید برای ساماندهی آن چارهاندیشی کرد.
این مقام پلیس راهور اعلام کرد: در فرآیند جایگزینی موتورسیکلتها، توجه به خروج قطعی وسایل نقلیه فرسوده از چرخه تردد ضروری است حتی پیشنهاد شد که مالکان با تحویل چند دستگاه موتورسیکلت فرسوده، امکان دریافت تسهیلات بیشتری داشته باشند تا بتوان فضای تردد را بازتر و سالمتر کرد.
سردار سلیمی ادامه داد: باید در طراحی فرایند جایگزینی مسیرهای احتمالی رانت نیز مسدود شود و الزامات فنی جدید همچون پلاک دوم موتورسیکلت و تجهیزات استاندارد برای موتورسیکلتهای کار مد نظر قرار گیرد.
رییس پلیس راهور ترافیک شهری راهور فراجا همچنین گفت: باید از ظرفیتهای پلیس راهور در حوزه پیمایش و فرهنگسازی و نیز برای ترویج استفاده از موتورسیکلتهای برقی با توجه به پیوستگی فعالیتهای پلیس در شرق و غرب تهران بهره گرفته شود.