دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران:
اینترنت را قطع نکردیم، محدودیتهایی ایجاد کردیم
غریب آبادی دبیر ستاد حقوق بشر ایران گفت که در جریان حوادث اخیر اینترنت قطع نشد و فقط محدودیتهایی ایجاد شد.
به گزارش شبکه شرق، کاظم غریب آبادی، دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی در نشست معاون اول قوه قضاییه با سفرا و دیپلماتهای مقیم و روسا و نمایندگان سازمانهای بین المللی با بیان اینکه ما کاملا معتقد به حقوق بشر و پایبند به حقوق بشر هستیم گفت: «ما سه الزام به حقوق بشر داریم و اول اینکه ما یک کشور اسلامی هستیم و حقوق بشر ریشه در ادیان الهی دارد و الزام دیگر اینکه ما قوانین زیادی در عرصه حقوق بشر داریم و نیز همچنین تعهدات بین المللی حقوق بشر ایران را داریم.»
غریب آبادی گفت: «در عرصه حقوق بین المللی سیاست ما سیاست تعامل است و سه گزارشگر ویژه حقوق بشر را دعوت کردیم و با کشورهای مختلف گفتگوهای حقوق بشری داریم.»
دبیر ستاد حقوق بشر در بخش دیگری از سخنان خود افزود: «در ۹ ماهه اول امسال بیش از ۳۱۰ مورد و در سال گذشته بیش از ۷۳۰ مورد اجرای حکم قصاص از طریق جلب رضایت اولیای دم متوقف شده است.»
غریب آبادی گفت: «برخی کشورها آگاهانه یا نااگاهانه به عنوان تجمعات مسالمت آمیز از حوادث اخیرنام بردند و یک اقدام برنامه ریزی شده در ایران و یک جنگترکیبی علیه ایران بود.»
دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به اعتراضات اخیر افزود: «در جریان اغتشاشات بیش از ۳ هزار موتور سیکلت و ساختمان و ... تخریب شد. ارزش مالی آن را چه کسی باید بدهد. همچنین بیش از ۷ هزار نفر از نیروهای قانون مصدوم شدند و ۷۰ نفر از مجریان به شهادت رسیدند. همچنین بیش از ۸۰ تروریست در جریان اغتشاشات دستگیر شدند و بیش از ۸ هزار قبضه سلاح سرد و گرم از دست اغتشاشگران از کف خیابان توسط مجریان قانون کشف شد زیرا پروژه کشته سازی داشتند.»
وی افزود: «در اینستاگرام یک میلیون پست برای تبلیغ و فروش سلاح در زمان اغتشاشات منتشر شد ولی میلیونها صفحه و پست به نام شهید حاج قاسم سلیمانی را حذف کردند. در یک ماه اخیر بیش از ۵۰ هزار حساب جعلی در توییتر باز کردند.»