|

وزیر ارتباطات:

در اینستاگرام هم فروش سلاح بود هم آموزش ساخت کوکتل مولوتف/ ایران نسبت به فضای مجازی اش حساس است

عیسی زارع‌پور گفت: در اینستاگرام در ایام شهریور و مهر سال گذشته از فروش سلاح تا آموزش ساخت کوکتل مولوتف و انواع روش‌های خرابکاری در آن ترویج داده می‌شد، در حالی که بر اساس قواعد خود اینستاگرام این موارد جزو موارد ممنوعه است و خود پلتفرم باید برخورد کند اما این اتفاق نیوفتاد.

 در اینستاگرام هم فروش سلاح بود هم آموزش ساخت کوکتل مولوتف/ ایران نسبت به فضای مجازی اش حساس است

به گزارش شبکه شرق، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در حوزه شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها همانطور که قبلا اعلام شد، ما از فعالیت هر پلتفرم و سکوی خارجی در جمهوری اسلامی ایران استقبال می‌کنیم، مشروط بر اینکه به قواعد خودشان پایند باشند و در ایران دفتر ایجاد کرده و در قبال اتفاقاتی که در پلتفرمشان رخ می‌دهد، پاسخگو باشند.

عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه بازدید از نمایشگاه اینستکس 2023 در جمع خبرنگاران در رابطه با رفع فیلترینگ اظهار کرد: در مورد فیلتر یا رفع فیلتر، یک کمیته 13 نفره تصمیم می‌گیرند که وزارت ارتباطات نیز یک عضو از آن کمیته است، با پیگیری‌ها در اسفندماه سال گذشته، نزدیک به 300 سایت و سرویس و 100 بازی با همراهی که این کمتیه انجام داد، رفع فیلتر شدند.

وی ادامه داد: همچنین ریاست محترم جمهور در حکم دبیر جدید شورای عالی فضای مجازی یک بندی را قید کردند در این رابطه که باید در مصادیق و سیاست‌های فیلترینگ که در سال‌های گذشته وضع شده‌، بازنگری انجام شود که این مسأله در دستور کار مرکز ملی فضای مجازی است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: در حوزه شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها همانطور که قبلا اعلام شد، ما از فعالیت هر پلتفرم و سکوی خارجی در جمهوری اسلامی ایران استقبال می‌کنیم، مشروط بر اینکه به قواعد خودشان پایند باشند و در ایران دفتر ایجاد کرده و در قبال اتفاقاتی که در پلتفرمشان رخ می‌دهد، پاسخگو باشند که در این‌صورت دست آنان را به گرمی می‌فشاریم و مادامی که این اتفاق رخ ندهد، مانند سایر کشورها، امکان فعالتشان وجود ندارد.

زارع‌پور در رابطه با فیلترینگ اینستاگرام بیان کرد: در پتلفرم اینستاگرام در ایام شهریور و مهر سال گذشته از فروش سلاح تا آموزش ساخت کوکتل مولوتف و انواع روش‌های خرابکاری در آن ترویج داده می‌شد، در حالی که بر اساس قواعد خود اینستاگرام این موارد جزو موارد ممنوعه است و خود پلتفرم باید برخورد کند اما این اتفاق نیوفتاد.

وی بیان کرد: پلتفرم‌ها وقتی به قواعد خودشان پایبند نباشند و ما نتوانیم حقوق مردم را پیگیری کنیم، طبیعی است که مانند سایر کشورها که برای مردم خود ارزش قائل هستند، ما نیز اجازه فعالیت به آن‌ها ندهیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد:  چند وقت قبل مشاهده کردید که در کشور امریکا در رابطه با برنامه «تیک تاک» 5 ساعت و 37 دقیقه جلسه استماع برگزار شد و مسؤولان این کشور، چقدر با حساسیت در مورد حفظ حریم خصوصی مردم و اثری که این برنامه، بر روی افکار عمومی و روی جوانان این کشور دارد با حساسیت کار را دنبال می‌کردند و هم‌اکنون حتی در برخی ایالت‌های امریکا «تیک تاک» برای مردم نیز ممنوع شده، دنیا نسبت به فضای مجازی خود حساس است و ایران نیز از این قاعده مستنثنی نیست.

 

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها