رئیس امآی۶ میگوید جاسوسان این سازمان از هوش مصنوعی استفاده میکنند
یورونیوز نوشت: ریچارد مور، رئیس آژانس اطلاعاتی بریتانیا موسوم به امآی۶ میگوید جاسوسان بریتانیایی از هوش مصنوعی برای ممانعت از عرضه تسلیحات به روسیه استفاده میکنند.
به گزارش شبکه شرق، ریچارد مور، رئیس آژانس اطلاعاتی بریتانیا موسوم به ام آی۶ میگوید جاسوسان بریتانیایی از هوش مصنوعی برای ممانعت از عرضه تسلیحات به روسیه استفاده میکنند. او که قبلاً هشدار داده بود غرب در حال عقب افتادن از رقبای خود در رقابت هوش مصنوعی است تاکید کرد هوش مصنوعی قرار نیست جایگزین جاسوسان انسانی شود و گفت که استفاده از «عامل انسانی» در عصر تکنولوژی همچنان حیاتی است.
مور روز چهارشنبه در یک سخنرانی تاکید کرد که سازمانهای اطلاعتی غربی باید تمرکزشان را روی ردیابی استفاده بدخواهانه از هوش مصنوعی توسط کشورهای متخاصم قرار دهند.
رئیس امآی۶ گفته است که کارکنانش در آژانس اطلاعات خارجی بریتانیا «با ترکیب مهارتهای خود با هوش مصنوعی در حال شناسایی و مختل کردن عرضه تسلیحات به روسیه علیه اوکراین هستند.»
او که قبلاً هشدار داده بود غرب در حال عقب افتادن از رقبای خود در رقابت هوش مصنوعی است تاکید کرد هوش مصنوعی قرار نیست جایگزین جاسوسان انسانی شود و گفت که استفاده از «عامل انسانی» در عصر تکنولوژی همچنان حیاتی است.
رئیس سازمان اطلاعاتی بریتانیا پیش از این نیز در سخنرانی نوامبر ۲۰۲۱ با تاکید بر استفاده از هوش مصنوعی گفته بود چین «بزرگترین اولویت» آژانس است و بریتانیا و متحدانش «باید در مقابل فعالیت روسیه که با سیستم مبتنی بر قوانین بینالمللی مغایرت دارد بایستند و از آن جلوگیری کنند».
درخواست همکاری از شهروندان روسیه
او در بخش دیگری از سخنانش همکاری برخی از شهروندان روسیه با این سازمان را از زمان شروع جنگ اوکراین تایید کرد و از روسهای ناراضی از جنگ خواست به آنها بپیوندند و گفت: «درها امآی۶ همیشه به روی روسهایی که میخواهد برای پایان دادن به خونریزی با ما همکاری کنند باز است.»
با این وجود رئیس امآی۶ تاکید کرد عملیات نظامی روسیه در اوکراین به پایان رسیده است و «به نظر میرسد دورنمایی برای احیای مجدد نیروی روسیه وجود ندارد». به گفته او کرملین درگیر «اختلافات درونی» است و شورش گروه واگنر، زوال پوتین را آشکار کرد.
او همچنین از ایران برای دامن زدن به درگیریهای بیشتر در اوکراین با ارسال هواپیماهای بدون سرنشین و سایر تسلیحات به روسیه انتقاد کرد و گفته دعواهای داخلی در میان مقامات سطح بالای رژیم جمهوری اسلامی دیده میشود.
این سخنان در حالی مطرح شد که صحبت در مورد جاسوسی هنوز برای سرویسهای اطلاعاتی بریتانیا چیز تازهای است و دولت بریتانیا تا سال ۱۹۹۲ حتی از تایید وجود این سرویس اطلاعاتی خودداری میکرد.