رئیس ستاد انتخابات استان تهران:
با مدیران و کارمندان متخلف درصورت حمایت از کاندید خاص برخورد میشود
رئیس ستاد انتخابات استان تهران گفت: با ادارات و دستگاههایی که امکانات خود را بر خلاف قانون در اختیار جریان یا شخص خاصی برای تبلیغات در انتخابات قرار دهند برخورد جدی خواهد شد.
به گزارش شبکه شرق، سید عباس جوهری رئیس ستاد انتخابات استان تهران در جلسه تخصصی انتخابات در برج میلاد با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر بمباران تبلیغاتی توپخانه دشمن علیه انتخابات گفت: معظم له چهار راهبرد مشارکت، امینت، سلامت و رقابت را جزء وظایف همه مسئولان به ویژه مجریان امر انتخابات دانستهاند؛ لذا همه مدیران دستگاهها بایستی برای اجرایی شدن این اوامر برای کارمندان و مخاطبین دستگاه خود برنامه مدون داشته باشند.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران با اعلام این خبر که امسال نسبت به دوره قبل ۶۶ درصد رشد در ثبت نام داشتهایم، گفت: امسال علیرغم تلاشها و تبلیغات سوء دشمن در مرحله پیش ثبت نام در استان تهران حدود ١٢٥٣٧ نفر مشارکت کردند که از میان این تعداد ٦٢٨٠ نفر ثبت نامشان نهایی شد و در فرایند رقابت قرار گرفتند.
وی همچنین با اشاره به راهیابی ٣٩ نماینده از استان تهران به مجلس، بیان داشت: به ازای هر کرسی مجلس ١٦٠ نفر کاندیدا شدند که حاکی از گرم بودن تنور انتخابات در قدم اول میباشد و انشاءالله روز انتخابات نیز شاهد مشارکت قوی مردم خواهیم بود.
جوهری در مورد شبهاتی که بعضا در خصوص رد صلاحیتها در هیاتهای اجرایی توسط معاندین مطرح میشود به مردمی بودن فرایند انتخابات در ایران اشاره کرد و گفت: از ١١ نفر هیئتهای اجرایی ٨ نفر معتمدین مردم هستند و در استان تهران در بررسی صلاحیتها توسط هیئتهای اجرایی ٧ درصد شامل عدم تایید به واسطه استعلامات مراجع ۵ گانه و حدود ١٠ درصد هم مشمول عدم احراز به واسطه نقص بارگزاری مدارک توسط خود متقاضیان بوده است که این آمار بسیار پایینتر از میانگین کشوری بوده است.
معاون استاندار پیرامون انتخابات مجلس خبرگان هم بیان داشت: همزمان با انتخابات مجلس شورای اسلامی، ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری را هم در پیش داریم که از تهران ١٠٧ نفر برای شرکت در این انتخابات داوطلب شدند که ۱۶ نفر به مجلس خبرگان رهبری راه خواهند یافت.
وی با اشاره به کارهای مثبتی که در سه حوزه رقابت، امنیت و سلامت انتخابات صورت پذیرفته، افزود: اولویت امروز ما در حوزه مشارکت است. همه دستگاهها باید در حوزه خود به ستاد انتخابات برنامه تحویل داده و در ارائه برنامهها ابتکار به خرج دهند.
رئیس ستاد انتخابات با بیان این مطلب که در بحث انتخابات، ستاد انتخابات استانداری تهران نیست بلکه ستاد استان تهران است و همه مدیران استان در این خصوص تکلیف دارند گفت: بر اساس ماده ۱۳ قانون انتخابات، تمام نهادها، موسسات و شهرداریها موظفند نیروها، امکانات و ظرفیتهای مورد نیاز ستاد انتخابات را بنا به درخواست استاندار، فرمانداران و بخشداران تا پایان انتخابات در اختیار ستادهای انتخابات قرار دهند.
جوهری به ماده ۸۱ قانون انتخابات استناد کرد و با اشاره به وظایف محوله به سازمان صدا و سیما در حوزه عدالت تبلیغات گفت: با این قانون به سمت عدالت بیشتر در انتخابات رفتهایم و از ادارات توقع داریم مطابق قانون نهایت همکاری را با ستادهای انتخابات داشته باشند. بر اساس این ماده قانونی دستگاهها موظفند امکانات خود از قبیل سالن همایش و ... را به ستاد تبلیغات ارائه و ستاد تبلیغات نیز این امکانات را علی السویه و با رعایت عدالت در اختیار کاندیداها برای امر انتخابات قرار دهند.