سعید جلیلی:
سالهای ۵۸ تا۶۰ دوره یک جنگ نرم شدید از سوی جریانهای فکری راست و چپ علیه جمهوری اسلامی بود
نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی گفت: مقطع سالهای ۵۸ تا۶۰ دوره یک جنگ نرم شدید از سوی جریانهای فکری راست و چپ علیه جمهوری اسلامی بود که کمتر مورد توجه محققان و پژوهشگران تاریخ معاصر قرار گرفته است.
به گزارش شبکه شرق، نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی گفت: اگر انقلاب اسلامی امتداد پیدا کرد و به سرنوشت مشروطه گرفتار نشد، به این خاطر بود که ملت در برابر هجمهها و ترفندها اغوا نشد و پای انتخاب خود ماند و این به خاطر حرکتهای روشنگرانه و تبیینی در طول عمر انقلاب بود.
سعید جلیل روز پنجشنبه در همایش مردمی "امتداد انتخاب؛ شناخت نماینده تراز انقلاب اسلامی" در مشهد افزود: مقطع سالهای ۵۸ تا۶۰ دوره یک جنگ نرم شدید از سوی جریانهای فکری راست و چپ علیه جمهوری اسلامی بود که کمتر مورد توجه محققان و پژوهشگران تاریخ معاصر قرار گرفته است.
نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی گفت: این جنگ نرم و هجمه علیه انتخاب سترگ ملت ایران یعنی انقلاب اسلامی بود.
جلیلی با طرح این سوال که چرا انقلاب اسلامی علی رغم فشارهای زیاد برخلاف دیگر حرکتهای استقلال طلبانه معاصر موفق شد، گفت: اگر این انتخاب بزرگ روی داد لازمه آن وقوع یک حرکت از سوی خود مردم و بر مبنای یک هدف بود و خود مردم نیز به سمت هدف حرکت کردند.
نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی بیان داشت: اگر در تاریخ معاصر نهضت مشروطه روی داد، اما انتخاب مردم در مشروطه تداوم نیافت به این خاطر بود که پیشرفتهای فناورانه آن دوره در برابر تعلقات و مفاهیم دینی قرار داده شد و برخی به واسطه هجمه سنگین و عدم فهم زمانه در برابر این فناوری وا دادند.
جلیلی افزود:، اما در دوران انقلاب اسلامی مردم نسبت به چالشهای زمانه روشن شده و مسایل برای آنها توسط افرادی مانند شهید دیالمه تبیین شد و جامعه در برابر تبلیغات و هجمههای گروهکهای چپ و راست تسلیم نشد.
وی بیان داشت: کسانی که با زرد نمایی و تصمیمهای سطحی به نتایج صورتی میرسند به دلیل فقدان تحلیلهای عمیق و بسنده کردن به مطالب سطحیدر فضای مجازی است لذا چنین افرادی نمیتوانند اهداف را بشناسند و تحلیلهای صحیح درباره هجمههای روز ارائه دهند.
عضو شورای عالی امنیت ملی گفت: هنر و تمایز انقلاب اسلامی در این بود مردم آن را انتخاب کردند، آن را تداوم داده و بعد، از آن پاسداری کردند.
جلیلی بیان داشت: اگر در راس جامعهای مسوولان برای قسط و عدل قیام کنند، اما مردم همراهی نکنند نتیجه نخواهد داد چنانچه بواسطه عدم همراهی مردم حکومت امیر المومنین علی (ع) نیز تداوم نیافت.
وی با بیان اینکه امروز در عرصه فرهنگ و اقتصاد نیز جامعه نیازمند اقدام است، خاطرنشان کرد: نمیتوان گفت مسوولان اقدام کنند و مردم، چون رای دادند دیگر کافی است و کنار بنشینند، نمیشود مردم وارد این عرصهها نشوند بلکه باید مردم به اندازه وسع خود برای رفع مسائل فرهنگی و اقتصادی بکوشند و اقدام کنند.
عضو شورای عالی امنیت ملی اظهار کرد: امروز نامزدها باید اولویتهای جامعه را بشناسند و وارد عرصه انتخابات شوند، شناخت مسایل روز و آنچه در آینده برای جامعه پیش میآید، بسیار مهم است.