|

جمهوری اسلامی نوشت:

مردم اعتراض خود را با عدم مشارکت در انتخابات نشان دادند

معنای آمارهایی که خودتان از مشارکت مردم در انتخابات داده‌اید را آن‌گونه که هست، قبول کنید و درصدد توجیه برنیایید، برای نظر صاحبنظران اهمیت و ارزش قائل شوید، افراد باتجربه و کارآمد را در مدیریت کشور به کار بگیرید و بر ادامه سیاست‌های شکست‌خورده خود اصرار نورزید.

مردم اعتراض خود را با عدم مشارکت در انتخابات نشان دادند

به گزارش شبکه شرق، سرمقاله امروز روزنامه جمهوری اسلامی، به تحلیل این موضوع اختصاص دارد که چرا مردم ایران از صندوق رای فاصله گرفته‌اند.

نویسنده معتقد است که با وجود زمینه‌های نارضایتی‌ در داخل کشور، برای ناامیدسازی مردم نیازی به مداخله دشمن نیست.

در سرمقاله روزنامه جمهوری اسلامی آمده است:

«هیچ ایرانی باغیرتی از کاهش مشارکت مردم در انتخابات خوشحال نمی‌شود. اگر طبق آمار رسمی اعلام شده ۵۹ درصد مردم کشورمان در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی شرکت نکردند، برای این نیست که آنها کشورشان را دوست ندارند و یا به نقش مردم در مدیریت جامعه معتقد نیستند. در میان کسانی که در همین انتخابات اخیر از حضور در پای صندوق‌های رای خودداری کردند، معتقدترین شهروندان به جمهوریت، دموکراسی، آرمان‌های انقلابی و نظام جمهوری اسلامی نیز دیده می‌شوند. این افراد، به ایران هم عشق می‌ورزند و برای اعتلای کشور و تقویت نظام نیز فداکاری‌ها کرده‌اند و باز هم آماده فداکاری هستند ولی به نحوه مدیریت کشور ایراد و اعتراض دارند و با رای ندادن اعتراض خود را نشان داده‌اند. آنچه در این ماجرا مهم است اینست که مسئولان ارشد نظام این واقعیت را درک کنند که عامل اصلی دور شدن اکثریت مردم از صندوق‌های رای عملکرد متصدیان مدیریت جامعه است.

تلاش دشمن برای فاصله ایجاد کردن میان مردم و صندوق‌های رای را نمی‌توان انکار کرد ولی واقعیت اینست که این تلاش فقط وقتی به نتیجه می‌رسد که در داخل کشور زمینه‌های فاصله گرفتن فراهم باشد. به عبارت روشن‌تر، اگر عملکرد مسئولین باعث ناامیدی و ایجاد مشکل برای مردم نباشد، از دشمن کاری برنمی‌آید و تلاش دشمن به نتیجه نخواهد رسید. متاسفانه در کشور ما عملکردها زمینه‌ساز ناامیدی مردم و دور شدن آنها از صندوق‌های رای هستند. این زمینه‌سازی بقدری شدید است که با وجود این عملکردها نیازی به مداخله دشمن نیست. مهندسی انتخابات، فشارهای اقتصادی و برخوردهای مختلف در زمینه آزادی‌های مشروع را بگونه‌ای پیش می‌بریم که دشمنان را از هر نظر بی‌نیاز از تلاش و توطئه می‌کنیم. این، ما هستیم که مردم را از حق انتخاب کردن محروم می‌کنیم و زمینه را برای شادی دشمن فراهم می‌نمائیم. دشمنان ایران برای کسانی که اقتصاد را به مرحله‌ای از بحران رسانده‌اند که فقر هر روز بیشتر می‌شود، کف می‌زنند و از آنها تشکر می‌کنند.

آنچه بسیار عجیب و بهت‌آور است، اینست که مسئولان حاضر نیستند بپذیرند که عملکرد خودشان عامل اصلی دور شدن مردم از صندوق‌های رای است. آنها دوست دارند همه چیز را به گردن دشمن بیندازند و کارنامه خود را درخشان و افتخارآمیز جلوه دهند. این توهم تا هر زمان که ادامه داشته باشد هیچ مشکلی از روابط میان مردم و مسئولین حل نخواهد شد. کارگزاران نظام باید حرف مردم را بشنوند و به خواسته‌هایشان عمل کنند تا این مشکلات را برطرف نمایند. صریح‌ترین و رساترین حرف را مردم در همین انتخابات ۱۱ اسفند زده‌اند. اکثریت مردم در این انتخابات به مسئولین با صراحت اعلام کردند گرانی‌ها کمرشان را خم کرده، بی‌صداقتی‌ها اعتمادشان را سوزانده و مهندسی انتخابات حق انتخاب را از آنها سلب کرده است.

حکمرانان اگر می‌خواهند پشتوانه مردمی نظام را تقویت کنند و فاصله مردم با صندوق‌های رای را از بین ببرند، باید در سیاست‌های کلان خود تغییرات اساسی به وجود بیاورند. اصرار بر ادامه سیاست‌های گذشته و چشم بستن بر روی واقعیت‌های ملموس، هیچ مشکلی را از حکمرانان حل نخواهد کرد. واقعیت‌ها را بپذیرید، موانعی که اقتصاد کشور را دچار بحران کرده‌اند را برطرف کنید، برای مردم حق انتخاب واقعی قائل شوید؛ معنای آمارهایی که خودتان از مشارکت مردم در انتخابات داده‌اید را آن‌گونه که هست، قبول کنید و درصدد توجیه برنیایید، برای نظر صاحبنظران اهمیت و ارزش قائل شوید، افراد باتجربه و کارآمد را در مدیریت کشور به کار بگیرید و بر ادامه سیاست‌های شکست‌خورده خود اصرار نورزید. اگر خط‌مشی‌تان را بر این اصول بنا کنید، مطمئن باشید مردم به شما اعتماد خواهند کرد و دشمن هرگز در هیچ زمینه‌ای به خواسته‌های خود نخواهد رسید.»

منبع: روزنامه جمهوری اسلامی
 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها