|

چرا مخبر در انتخابات ریاست جمهوری ثبت‌نام نکرد؟

محمد مخبر در پاسخ به تمام این مراجعات گفت تمام تمرکز من بر روی ایفای درست کار دولت است و هیچ اراده‌ای برای ثبت‌نام یا هماهنگی برای ترکیب دولت چهاردهم را ندارم

چرا مخبر در انتخابات ریاست جمهوری ثبت‌نام نکرد؟

به گزارش شبکه شرق، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در خصوص چرایی عدم ثبت‌نام محمد مخبر در انتخابات ریاست جمهوری توضیحاتی ارائه کرده است.

روایت «سپهر خلجی»، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در خصوص چرایی عدم ثبت‌نام محمد مخبر در انتخابات در مطلب زیر آمده است:

«بعد از شهادت ابراهیم رئیسی، به صورت طبیعی آنچه محل تأمل بود چگونگی تداوم مسیر خدمت و پیگیری راه، اندیشه و شعار‌های شهید عزیز جمهور بود.

اجماع اعضای دولت نیز بر ضرورت تداوم مسیر خدمت با مسئولیت آقای مخبر قرار گرفت؛ گزینه‌ای که بیشترین بار مسئولیت در دولت شهید رئیسی را به عهده داشت و اجرای بسیاری از دستورات شهید در همه این سه سال متوجه او بود.

با همین مبنا و بر اساس اصل ۱۳۱ قانون اساسی نیز رهبر انقلاب، محمد مخبر را به عنوان سرپرست ریاست‌جمهوری و مسئول اداره دولت منصوب کردند.

اما در همین دو هفته تا آخرین لحظات پایان ثبت‌نام کاندیداها، باوجود مراجعات مکرر قشر‌های مختلف مردم، اعضای دولت، بسیاری از دانشگاهیان، علما، روحانیون و برخی دلسوزان نظام، دکتر مخبر حاضر به ثبت‌نام نشد! چرا؟

دلایلی که در زیر می‌شمارم، برداشت از گفتگو‌ها و رفت‌وآمد‌های چند روز اخیر با محمد مخبر است:

۱) مخبر خود را متعهد می‌دانست که بار مسئولیتی را که با فقدان رئیسی به دوش گرفته است، به انتها برساند تا درگیرشدن در جریان رقابت، او را از ادای تکلیف نسبت به مردم بزرگوار ایران اسلامی و روح شهید خدمت باز ندارد؛ زیرا ورود به رقابت‌های انتخاباتی، بگومگو‌های سیاسی و... ممکن بود به اداره بی‌طرفانه دولت و نیز برگزاری انتخابات آسیب بزند و باعث کندی یا توقف انجام امور کشور و خدمت به مردم شود.

۲) از سوی دیگر، او در این ۵۰ روز بر اساس حکم رهبر انقلاب، امانت‌دار دولت است و ضروری بود این امانت را با دقت و حساسیت تمام به سرمنزل برساند. او تکلیف خود را اجرای دقیق و بدون‌کم‌وکاست دستور رهبر انقلاب و انجام وظیفه قانونی دانست.

۳) مخبر از روز اول که بنا به خواست و تاکید شهید رئیسی به دولت آمد، به رئیس‌جمهور شهید وعده کرده بود که این راه پرمشقت را با تمام توان، همراه با رئیسی عزیز تا انتها طی کند. او هیچ‌گاه تصور اداره دولت بدون رئیسی را در ذهن نداشت و نتوانست به خود بقبولاند که در فقدان شهید رئیسی، جانشین او و عهده‌دار مسئولیت وی گردد.

۴) با وجود مراجعات غالب اعضای دولت و شخصیت‌های سیاسی به محمد مخبر برای کاندیداتوری، او در پاسخ به تمام این مراجعات گفت تمام تمرکز من بر روی ایفای درست کار دولت است و هیچ اراده‌ای برای ثبت‌نام یا هماهنگی برای ترکیب دولت چهاردهم را ندارم که تا آخر هم پای این حرف ایستاد؛ بنابراین ادعای هماهنگی با فلان شخصیت یا جریان سیاسی برای انتخابات بی‌پایه است.

۵) در حال حاضر با دستورات و پیگیری‌های مخبر، تمامی بخش‌های دولت با قوت در حال تداوم خدمت و انجام ماموریت‌های خود هستند و علاوه بر مراقبت در خصوص جلوگیری از کوچک‌ترین توقف و کندی در این مسیر، رعایت دقیق ضوابط و مقررات باجدیت دنبال می‌شود.

این صحنه برای مخبر، آزمون ولایت‌مداری و پاسداری از مشی و مسیر رئیسی بود.»

منبع: ایرنا