هشدار نماینده ولی فقیه و مدیرمسئول روزنامه اطلاعات به شورای سیاستگذاری ائمه جمعه برای رصد و مراقبت سخنرانی امامان جمعه
شورای سیاستگذاری ائمه جمعه مواظب تریبونهای نماز جمعه باشد. سخنرانیهای امامان جمعه را رصد و مراقبت کند تا مباد بهجای نماز وحدت و اجتماع مسلمین به نماز تفرقه و انفصال مردم و مسئولین تبدیل شود. از همین هفته شروع کنند. منتظر خواهیم بود.
![هشدار نماینده ولی فقیه و مدیرمسئول روزنامه اطلاعات به شورای سیاستگذاری ائمه جمعه برای رصد و مراقبت سخنرانی امامان جمعه](https://cdn.sharghdaily.com/thumbnail/y82KCqB9vkIM/f3RIJfgnyU4T0Uu3o7ve-VbT9FKRjpcKI1vgfm4pfv__5FnUbUVuHI1x6a9YMGSvC-4UOxG1c-sX_Np2WV4AG9c54qCsllJjWoO2vfSlzgh7Zk5lGDR61FKfZAWRG6vKquqcN0qOqAxW99hy7h4rwg,,/IMG_1136.jpg)
به گزارش شبگه شرق، نماینده ولی فقیه در موسسه اطلاعات نوشت: شورای سیاستگذاری ائمه جمعه مواظب تریبونهای نماز جمعه باشد. سخنرانیهای امامان جمعه را رصد و مراقبت کند تا مباد بهجای نماز وحدت و اجتماع مسلمین به نماز تفرقه و انفصال مردم و مسئولین تبدیل شود.
سید عباس صالحی، نماینده ولی فقیه و مدیر مسئول روزنامه اطلاعات در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:
شورای سیاستگذاری ائمه جمعه مواظب تریبونهای نماز جمعه باشد. سخنرانیهای امامان جمعه را رصد و مراقبت کند تا مباد بهجای نماز وحدت و اجتماع مسلمین به نماز تفرقه و انفصال مردم و مسئولین تبدیل شود.
از همین هفته شروع کنند. منتظر خواهیم بود.