|

۵ نکته درباره توهینهای کوشکی به رییس جمهور

از عجائب قبیله سیاسی کوشکی این است که با اعتماد به نفسی که اگر کاکتوس داشت سالی دوبار گلابی می داد، قانون خود را حکم خدا می پندارند!

۵ نکته درباره توهینهای کوشکی به رییس جمهور

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق؛ صادق کوشکی، استاد دانشگاه و از حامیان اجرای قانون حجاب در تجمع حامیان این قانون ضمن همردیف کردن رئیس جمهور پزشکیان با خوارج و مجاهدین خلق(!)، درباره لزوم اجرای قانون حجاب گفته است که حتی نماینده زرتشتیان هم با این قانون موافق است و آن را از معجزات الهی دانسته! 
کوشکی همچنین به رئیس جمهور گفته: : کسی فریب حفظ قرآن و نهج البلاغه ات را نمی‌خوره آقای محترم! اگر دینداری، اگر قرآن قبول داری، اگر نهج البلاغه قبول داری، باید جلو حکم خدا نایستی. مانع اجرای حکم خدا نشو.

در این باره 5 نکته قابل توجه است:

1 -  در اثبات این که کفگیر تندروها به کف دیگ خورده، همین بس که بعد از ماه ها جنجال و آوردن آدم از استان های مختلف، تنها توانستند چند ده نفر را جلوی مجلس به خط کنند. 
تندروها می دانند که نه اعتباری بین مردم دارند و نه جایگاه و احترامی؛ آنها مانند "ورشکسته به تقصیر"ی هستند که می داند چیزی در چنته ندارد اما به رویش نمی آورد و مانند دوران دارا بودنش اُلدرم بُلدرم می کند تا حفظ ظاهر شود ولی رفته رفته، حتی نمی تواند ادای وضعیت قبلی را دربیاورد. حالا این ها حتی نمی توانند مانند قبل، آدم جمع کنند تا به مدد زوم دوربین ها و تکنیک های تدوین، 10 نفرشان به عنوان 100 نفر به مردم قالب شود. 
این مفلسان البته معتقدند که "تا ابله در جهان هست، مفلس درنمی ماند" ، غافل از آن که مردم ایران، عاقل اند و خیلی هم عاقل اند و ته نمایش های خیابانی این ها را هم حفظ اند. 
تنها کاری که اینان می کنند این است که عِرض خود می برند و زحمت ملت می دارند که امیدواریم قبل از آن که مردم عصبانی تر شوند، خدایشان هدایت کناد!

تجمع حامیان قانون حجاب


2 -  وقتی اکثریت مردم و قاطبه جامعه شناسان، فیلسوفان، روان شناسان، حقوقدانان، نویسندگان، روزنامه نگاران، هنرمندان، روحانیون، سیاسیون و مسوولان خود جمهوری اسلامی، قانون حجاب را دستپخت قبیله ای -و نه مظهر اراده ملی- می دانند و ابلاغ و اجرای آن را خلاف امنیت ملی می شمارند، معلوم است که فردی مانند صادق کوشکی از سر استیصال به نماینده زرتشتیان متوسل شود که "نگاه کنید! او موافق این قانون است"؛ حالا  که را می گوید؟ خانم بهشید برخوردار که از جامه 25 هزار نفری زرتشتیان با  1021 رأی وارد مجلس شده و خودش یکی از نمایندگان همین مجلس حداقلی است که با  نظارت استصوابی بالا آمده!
واقعاً چه برگ برنده را رو کرد این صادق خان کوشکی! واقعا کمر مخالفان این قانون شکست!

3 -  از عجائب قبیله سیاسی کوشکی این است که با اعتماد به نفسی که اگر کاکتوس داشت سالی دوبار گلابی می داد، قانون خود را حکم خدا می پندارند و الا کوشکی چرا باید خطاب به رئیس جمهور که گفته این قانون را اجرا نمی کند، بگوید: اگر دین داری، اگر قرآن قبول داری، اگر نهج البلاغه قبول داری، باید جلو حکم خدا نایستی. مانع اجرای حکم خدا نشو.

مگر رئیس جمهور گفته که مخالف حجاب است و مانع حجاب بانوان می شود که کوشکی می گوید مانع اجرای حکم خدا نشو؟! رئیس جمهور قانون حجابی را که بگیر و ببند و تنش و درگیری را حول مساله حجاب تشدید می کند، قبول ندارد، کما این که اکثریت مردم نیز قبولش ندارند. 

واقعاً این جماعت کوشکی ها، چطور به این نتیجه مشعشع رسیده اند که قانون شان، حکم خداست؟! خدا کجا گفته اگر روسری زنی در ماشین اش افتاد، پیامک بفرستید و توقیف کنید یا از او پول بگیرید و به ضرب و زور با زنان برخورد کنید؟! این ها را خدا نگفته! پایداری چی ها گفته اند که وزن شان همان است که در تجمع چند ده نفره دیدیم.
همین کوشکی ها هستند که با این ادبیات جوانان را به دین بدبین می کنند چرا که جوان، بعد از شنیدن چنین حرف هایی فکر می کند لابد دین چنین رفتارهای نابخردانه ای را تجویز می کند!

4 -  چقدر آزادی بیان زیاد شده که رئیس جمهور کشور را همردیف خوارج و مجاهدین خلق می شمارند و کسی هم متعرض نمی شود! اتفاق مبارکی است؛ فقط درباره بقیه مسوولان هم همین قدر آزادی بیان وجود دارد یا فقط می توان به پزشکیان و روحانی و خاتمی و ظریف فحش داد؟!

ضمناً هر که تاریخ خوانده باشد، خوب می فهمد رفتارهای چه کسانی کپی برابر اصل خوارج است و اعضای سازمان مجاهدین خلق!

5 -  در این چند روز تحصن، سخنرانان و از جمله همین کوشکی، با اشاره به متحصنین گفته اند که اجرای قانون حجاب خواست مردم است.
جراتش را دارند مجوزی به مخالفان این قانون بدهند که در حمایت از موضع رئیس جمهور رسمی کشور و مصوبه شورای عالی امنیت ملی در عدم ابلاغ این قانون، یک راهپیمایی مسالمت آمیز داشته باشند؟!
جواب مشخص است: "ندارند و می ترسند" و ترسو را همان به که دم فرو بندد و غائله ای بپا نکند که خودش در آن بسوزد.

منبع: عصر ایران