|

معاون استاندار اعلام کرد:

راه اندازی کمیته حجاب و عفاف در ادارات استان قم

معاون استاندار قم گفت: صفحات مجازی جزئی از حیثیت کارکنان دولت است؛ نمی‌شود کارمندی بگوید که بیرون از اداره رفتارهای من شخصی است.

راه اندازی کمیته حجاب و عفاف در ادارات استان قم

به گزارش شبکه شرق، معاون استاندار قم گفت: استان‌های کشور تلاش می‌کنند تا به الگوی تشکیل قرارگاه فرهنگی ۱۹ دی قم برسند، چرا که این امر موجب ساماندهی و هم افزایی دستگاه‌های مختلف نظارتی و فرهنگی می‌شود.

ابوالقاسم مقیمی امروز در نشست رابطین حجاب و عفاف دستگاه‌های اجرایی استان قم که در سالن کرامت استانداری قم برگزار شد در سخنانی اظهار داشت: وقایع سال گذشته گوشه‌ای از جنگ ترکیبی دشمن بود و اگر فعالیت میدانی دشمن خاتمه یافت این امر به واسطه حضور و هوشیاری مردم بوده است اما این جنگ ترکیبی با ابزارها و در جبهه‌های متفاوتی بروز و ظهور خواهد یافت.

به نوشته حوزه، معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم بیان داشت: امروز موضوع حجاب و عفاف صرفاً به پوشش روسری زنان خلاصه نمی‌شود، بلکه گفتمان امنیتی از سوی ضدانقلاب است و خط سیر تحرکات معاندین برای نظام اسلامی است.

وی افزود: توطئه جداسازی اقشار مختلف جامعه در در عرصه‌های مختلف در حال شکل گیری است و نقشه دشمنان در ایجاد تفرقه‌ها است که در این زمینه باید هوشیار بود.

مقیمی عنوان داشت: موضوع رعایت حجاب در واقع صیانت از انقلاب اسلامی است و در حجاب و عفاف مقابله ما با دشمنان معاندی است که تلاش دارند تا جمهوری اسلامی را به سقوط به کشاندند.

معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم با بیان اینکه زیست عفیفانه در حقیقت سبک زندگی اسلامی است ابراز داشت: جریان روشنفکری در ابتدای انقلاب اسلامی تمام تلاش خود را برای از بین بردن حجاب و عفاف در جامعه انجام داد و در این راستا بیشتر تولیدات رسانه‌ای قبل از انقلاب به دلیل همین نوع نگاه، قابل استفاده و پخش برای جامعه امروزی نیست.

وی گفت: جریان روشنفکری اوایل انقلاب مجدد در قالب‌های مختلف، حرکت خزنده خود را شروع کرده و تلاش می‌کنند تا سبک زندگی ملت ایران را تغییر دهند.

وی با بیان اینکه جبهه نیروهای انقلاب در ایام کرونا خود را در عرصه‌های مساوات و کمک به نیازمندان یافتند افزود: گفتمانی که امروز بواسطه گروه‌های جهادی و نیروهای انقلابی رایج شده در حقیقت همان سبک زندگی اسلامی است.

معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم تاکید کرد: امروز در عرصه حجاب و عفاف شاهد ایستادگی منسجمی از سوی معاندین در برابر این گفتمان هستیم که البته با هوشیاری مردمی و ایستادگی بر سر آرمان‌ها موج برنامه ریزی آنان راه به جایی نبرد و به برکت خون‌های پاک شهدا غائله اغتشاشات سال گذشته ختم شد.

مقیمی بیان داشت: در قم نسبت به کل کشور حرکت پیشگامانه ای در عرصه مقابله با ناهنجاری‌ها داریم و شکل گیری قرارگاه ۱۹ دی با تاکید رهبر معظم انقلاب از ۵ سال قبل تاکنون پایه و اساس خوبی در عرصه حجاب و عفاف گذاشته و قدم‌های خوبی برداشته شد.

وی عنوان داشت: استان‌های کشور تلاش می‌کنند تا به الگوی تشکیل قرارگاه فرهنگی ۱۹ دی برسند که این امر، اتفاق مبارکی است چرا که این امر موجب ساماندهی و هم افزایی دستگاه‌های مختلف نظارتی و فرهنگی و همچنین اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی خواهد شد.

معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم ابراز داشت: کمیته حجاب و عفاف در ادارات استان قم راه اندازی شده و همه دستگاه‌ها باید نمایندگان خود را معرفی کنند که تکالیفی در حوزه محیط اداره شامل کارمند و ارباب رجوع و همچنین در قبال زیر مجموعه‌های خود در بیرون از ادارات بر عهده دارند.

مقیمی با بیان اینکه موضع ما در حوزه حجاب و عفاف رعایت قانون است افزود: این امر پذیرفتنی نیست که اداره‌ای بگوید من نسبت به نحوه پوشش ارباب رجوع خود وظیفه‌ای ندارم.

وی گفت: صفحات مجازی جزئی از حیثیت کارکنان دولت است و پروفایل‌های کارمندان در شبکه‌های اجتماعی از هویت اداری به شمار می‌رود و نمی‌شود کارمندی بگوید که بیرون از اداره رفتارهای من شخصی است.

معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم ادامه داد: بازرسی‌ها در حوزه رعایت دستورالعمل‌های حجاب و عفاف به دو صورت میدانی و نامحسوس صورت می‌گیرد که کار سختی است و دستگاه‌ها باید همراهی لازم را در این امر داشته باشند.

 

منبع: انتخاب