|

وعده‌هایی برای ۵ میلیون زن سرپرست خانوار

یکی از محورهای خاص که در قانون اساسی و همچنین سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه خانواده بر آن تاکید شده، موضوع زنان سرپرست خانوار است.

وعده‌هایی برای ۵ میلیون زن سرپرست خانوار

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به فعالیت‌های کمیته امداد در حمایت از زنان سرپرست خانوار، گفت: آثار اجتماعی خدمات کمیته امداد در حفظ بنیان خانواده تجلی می‌یابد.

به گزارش روز سه‌شنبه از کمیته امداد امام راحل، زهرا بهروزآذر در دیدار با رییس کمیته امداد امام خمینی(ره)، افزود: یکی از محورهای خاص که در قانون اساسی و همچنین سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه خانواده بر آن تاکید شده، موضوع زنان سرپرست خانوار است.

وی خاطرنشان کرد: دولت چهاردهم پیگیر راه‌اندازی پنجره واحد زنان سرپرست خانوار است تا تمامی اطلاعات مربوط به این جامعه هدف در این سامانه ذخیره شود، کلیات این موضوع در وزارت رفاه بررسی شده و ۲۴ دستگاه از جمله کمیته امداد در آن نقش دارند.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، توجه به تغییرات جمعیتی در حوزه زنان سرپرست خانوار، زنان مطلقه و زنان مجرد قطعی را ضروری دانست و گفت: جمعیت زنان سرپرست خانوار کشور حدود پنج میلیون نفر است که یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر آنها تحت حمایت کمیته امداد و ۶۰۰ هزار نفر نیز تحت حمایت سازمان بهزیستی هستند.

 

سرپرستی ۵۰ درصد خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد با زنان است

رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) نیز در این دیدار گفت: سرپرستی بیش از ۵۰ درصد خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد را بانوان برعهده دارند و حدود ۵۰ درصد جامعه هدف کمیته امداد نیز در روستاها ساکن هستند.

سیدمرتضی بختیاری افزود: کمیته امداد از ۵۰۴ هزار یتیم در قالب طرح محسنین حمایت می کند که امسال بالغ بر چهار هزار و ۱۸۳ میلیارد تومان برای کمک به این افراد پرداخت شده است.

وی با تاکید بر اینکه یکی از شاخصه‌های اصلی جامعه ایمانی، کمک به نیازمندان است، اظهار کرد: بیش از ۸۳۰ هزار دانش‌آموز و دانشجو نیز تحت حمایت کمیته امداد هستند و ۸۵ نفر از دانش‌آموزان تحت حمایت در کنکور ۱۴۰۳ موفق به کسب رتبه‌های برتر شدند.

بختیاری تصریح کرد: بیش از ۱۴ هزار نخبه با شاخص‌های کمیته امداد در حوزه‌های علمی، ورزشی، هنری و فرهنگی تحت حمایت این نهاد هستند.

منبع: ایرنا