|

این برنامه برای کودکان اعتیادآور است!

تیک تاک از مدت‌ها قبل به‌دلیل شیوه‌های مخرب حفظ حریم خصوصی داده‌های کاربران خود زیر ذره‌بین دولت‌های سراسر جهان قرار گرفته و حتی استفاده از آن در برخی ایالت‌ها ممنوع شده است. حالا نهاد حمایت از مصرف‌کننده ایالت یوتا (UDCP) نیز شکایتی علیه TikTok تنظیم کرده و این شبکه اجتماعی را به داشتن «ماهیتی اعتیادآور» که به کودکان آسیب می‌زند، متهم کرده است.

 این برنامه برای کودکان اعتیادآور است!

به گزارش شبکه شرق، همان‌طور که «اسپنسر کاکس»، فرماندار یوتا، در این شکایت توضیح می‌دهد، تیک تاک نه‌تنها والدین را در مورد ایمنی برنامه خود برای کودکان گمراه می‌کند، بلکه با ویژگی‌هایی که برای تشویق به حضور در برنامه طراحی شده‌اند، کودکان را به‌طور غیرقانونی تحریک می‌کند و درنهایت درآمد خود را افزایش می‌دهد.

کاکس می‌گوید: «تا زمانی که این شرکت‌ها در انجام اقدامات معنی‌دار برای محافظت از فرزندان ما کوتاهی کنند، با آن‌ها مقابله می‌کنیم. ما به هر وسیله‌ای که لازم باشد، درزمینه پاسخگوکردن شبکه‌های اجتماعی پیروز خواهیم شد.»

اتهامات یوتا علیه تیک تاک

در این دادخواست به سه مورد اشاره شده است که قوانین حمایت از مصرف‌کنندگان یوتا را نقض می‌کند. مورد اول اینکه تیک‌تاک با ویژگی‌های خود، کودکان را دست‌مایه بازی‌های خود قرار می‌دهد. مورد دوم اینکه تیک‌تاک با ارائه اشتباه و فریب‌آمیز ویژگی‌های امنیتی خود، کاربران را فریب می‌دهد تا تصور کنند که می‌تواند یک محیط دیجیتال امن برای کودکان باشد. درنهایت اشاره شده که این شبکه اجتماعی در مورد ارتباط خود با ByteDance گمراه‌کننده اقدام کرده است.

در بند دیگری از این شکایت گفته شده که رویکرد تیک تاک و شبکه‌های اجتماعی برای بارگذاری ویدیوهای جدید که با کشیدن انگشت به‌صورت عمودی روی نمایشگر انجام می‌شود، اعتیادآور است.

گزارش‌های مربوط به این شکایت درحالی منتشر شده که اخیراً در مطالعه‌ای گفته شده بود اکثر نوجوانان تقریباً دو ساعت از روز خود را در تیک تاک صرف می‌کنند و این پلتفرم در بین افراد 11 تا 17 ساله تقریباً محبوب‌ترین پلتفرم محسوب می‌شود. 

تیک تاک تاکنون با شکایت‌های مشابه زیادی روبه‌رو شده است. سال گذشته، ایالت ایندیانا با اعلام اتهامات مشابهی از این شبکه اجتماعی چینی شکایت کرد و در ماه ژوئن، مدرسه‌ای در مریلند اظهار داشت که تیک‌تاک باعث آسیب‌رساندن به سلامت روان دانش‌آموزان می‌شود.

 

منبع: دیجاتو