رئیس چهاردهمین نمایشگاه اینوتکس:
اینوتکس امسال با هدف جذب استعدادهای فناوری برگزار میشود
رئیس چهاردهمین نمایشگاه اینوتکس اعلام میکند که این دور از نمایشگاه با شعار اینوتکس اکوسیستمسازی و گردهمایی فعالان حوزه اقتصاد دیجیتال و فناوری با هدف جذب سرمایه انسانی و استعدادهای حوزه فناوری برگزار خواهد شد.
رئیس چهاردهمین نمایشگاه اینوتکس اعلام کرد که این دور از نمایشگاه با شعار اکوسیستمسازی و گردهمایی فعالان حوزه اقتصاد دیجیتال و فناوری با هدف جذب سرمایه انسانی و استعدادهای حوزه فناوری برگزار خواهد شد. مجتبی جباریپور تاکید میکند که رویداد اینوتکس طبق شاخصها و کیفیتهای جهانی برگزار میشود و یکی از رویدادهای بزرگ فناوری در کشور است.
به گزارش «فنزی»، در نشست خبری برگزاری نمایشگاه اینوتکس که قرار است ۹ تا ۱۲ اردیبهشت سال ۱۴۰۴ برگزار شود، مدیران برگزارکننده این رویداد به ارائه جزییاتی در مورد آن پرداختند.
مجتبی جباریپور، معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس و رئیس چهاردهمین نمایشگاه اینوتکس، در ابتدای این نشست گفت: «ما در زمانه اقتصاد دانشبنیان زندگی میکنیم و کشورهای مختلف برای آن که از نظر اقتصادی عقب نمانند، به دنبال آن هستند که اقتصاد دانشبنیان را توسعه دهند.»
جباریپور سپس به تلاشهایی اشاره کرد که کشورهای منطقه خاورمیانه برای توسعه زیستبوم نوآوری و فناوری در سالهای اخیر انجام میدهند. اکوسیستمسازی و جذب سرمایه از مهمترین نکاتی بود که رئیس نمایشگاه اینوتکس به آنها پرداخت.
معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس ادامه داد: «ایران هم مانند سایر کشورهای منطقه، گامهایی را برای توسعه فناوری بر میدارد. ما برای عقب نماندن از این رقابت جهانی، سعی میکنیم بسترهایی را برای نمایش ظرفیتهای فناورانهمان به جهانیان ایجاد کنیم.»
جباریپور بر این باور است که رویداد اینوتکس طبق شاخصها و کیفیتهای جهانی برگزار میشود و یکی از رویدادهای بزرگ فناوری در کشور است. او در ادامه گفت: «شعار اینوتکس اکوسیستمسازی و گردهمایی فعالان حوزه اقتصاد دیجیتال و فناوری با هدف جذب سرمایه انسانی و استعدادهای حوزه فناوری است.»
فرصتی برای جذب سرمایه
سجاد عباسی فشمی، مدیرکل توسعه و ترویج خوشههای نوآوری پارک فناوری پردیس در ادامه این نشست خبری به بخشهای مختلف چهاردهمین نمایشگاه اینوتکس پرداخت. عباسی توضیح داد که همانند دورههای گذشته، نمایشگاه اینوکس از بخشهای نمایشگاهی، کافه سرمایه و رقابتهای فناورانه در قالب ریسرچپیچ و ریورسپیچ تشکیل شده است.
او گفت: «همزمانی اینوتکس با نمایشگاه ایران اکسپو، فرصت مناسبی برای جذب سرمایهگذاران خارجی است.»
به گفته عباسی فشمی، پلتفرم آنلاین نمایشگاه اینوتکس که از سال ۲۰۲۰ آغاز به کار کرده است، در دسترس مخاطبانی خواهد بود که نمیتوانند در نمایشگاه حضور داشته باشند.
سجاد رجبی، دبیر چهاردهمین دوره از نمایشگاه اینوتکس نیز به تفاوت این دوره از نمایشگاه اشاره کرد و گفت: «تفاوت این دوره از نمایشگاه در نحوه حضور مشارکتکنندگان و غرفهداران است.» طبق گفته دبیر چهاردهمین نمایشگاه اینوتکس، این دوره کمترین میزان رشد تعرفهها را در بخش استارتاپی دارد.
رجبی خاطرنشان کرد که ثبتنام اینوتکس از امروز ۱۷ دیماه آغاز و تا ۳۰ اسفند ادامه دارد. ثبتنام زو دهنگام نمایشگاه تا ۳۰ دیماه است و پس از آن با افزایش ۳۰ درصدی همراه است. از ۳۰ بهمن هم ثبت نام دیرهنگام شروع و تا ۳۰ اسفند که پایان ثبت نام در نمایشگاه است، ادامه خواهد یافت.
به گفته او امسال هم مانند دورههای قبل ۷۰ درصد تخفیف برای شرکتهای دانشبنیان در نظر گرفته شده است. در این دوره ۲۵ رویداد پیشبینی شده است.
مشارکت بخش خصوصی و دولتی در اینوتکس ۲۰۲۵ و همکاری اینوتکس با نمایشگاه ایران اکسپو از موضوعاتی است که دبیر چهاردهمین نمایشگاه به آن اشاره کرد.
نشستهای تخصصی، ایستگاه آینده، فروم حکمرانی، ریسرچپیچ، ریورسپیچ، معرکه و کافه سرمایه نیز مانند دورههای قبل در برنامههای نمایشگاه است. از اول تا ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ ثبتنام بازدیدکنندگان شروع میشود.
کسبوکارهای علاقهمند برای شرکت در چهاردهمین دوره نمایشگاه اینوتکس، میتوانند از طریق وبسایت نمایشگاه به آدرس www.inotex.com ثبتنام خود را نهایی کنند.