استعفای دستهجمعی پرستاران بیمارستان طالقانی چالوس
در حالی که برخی مسئولان بهداشت و درمان چالوس، استعفای دستجمعی ۲۰ پرستار بیمارستان آیتالله طالقانی چالوس را تکذیب کردند، فرماندار چالوس گفته است که خبر استعفای پرستاران را تکذیب نمیکند.
به گزارش شبکه شرق، با وجود تکذیب مسئولان بهداشت و درمان چالوس، اما خبر استعفای ۲۰ پرستار بیمارستان چالوس، همچنان داغ است و اخبار ضدونقیضی از بیمارستان به بیرون درز کرده و در فضای مجازی منتشر شده است.
خبری مبنی بر استعفای دستکم، ۲۰ پرستار در بیمارستان آیتالله طالقانی چالوس، سهشنبه گذشته، «۲۱ فروردین ماه»، در فضای مجازی منتشر شد که بلافاصله برخی مسئولان چالوس درصدد انکار و تکذیب آن برآمدند. در حالی که برخی مسئولان بهداشت و درمان چالوس، استعفای دستجمعی ۲۰ پرستار بیمارستان آیتالله طالقانی چالوس را تکذیب کردند، فرماندار چالوس گفته است که خبر استعفای پرستاران را تکذیب نمیکند.
خبری مبنی بر استعفای دستکم، ۲۰ پرستار در بیمارستان آیتالله طالقانی چالوس، سهشنبه گذشته، «۲۱ فروردین ماه»، در فضای مجازی منتشر شد که بلافاصله برخی مسئولان چالوس درصدد انکار و تکذیب آن برآمدند از جمله مدیر شبکه بهداشت و درمان چالوس که در گفتوگو با خبرگزاریها تاکید کرد: این اطلاعات صحت ندارد.
حدیث گردکلی، مدیر شبکه بهداشت و درمان چالوس به «ایرنا» گفته بود: «تعداد اندکی از همکاران شبکه بهداشت و درمان (شامل دو نفر نیروی شرکتی، دو ماما و دو نفر از پرستاران) سال گذشته به دلایل شخصی مانند مشکلات خانوادگی یا مهاجرت، تقاضای انتقالی یا جابهجایی داده بودند. دو نیروی شرکتی شبکه بهداشت و درمان نیز اوایل امسال درخواست انتقالی دادند که دانشگاه علوم پزشکی به دلیل کمبود نیرو با آن مخالفت کرد. سرانجام این دو پرستار مدتی دست از کار کشیدند، به عبارتی، سرشیفت کاری حاضر نشدند و این موضوع به دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی استان گزارش شد که در نهایت از بیمارستان اخراج شدند، اما اینکه در فضای مجازی اعلام شده ۲۰ پرستار بیمارستان آیتالله طالقانی به دلیل مشکلاتی که در سیستم بهداشت و درمان وجود دارد، استعفا دادهاند به هیچ وجه صحت ندارد.»
با وجود تکذیب مسئولان بهداشت و درمان چالوس، اما خبر استعفای ۲۰ پرستار بیمارستان چالوس، همچنان داغ است و اخبار ضدونقیضی از بیمارستان به بیرون درز کرده و در فضای مجازی منتشر شده است. اما فرماندار چالوس در این شهرستان گفته است که خبر استعفای پرستاران را تکذیب نمیکند.
محمد شریفی، فرماندار چالوس افزود: «از یک ماه گذشته، درخصوص تغییر رئیس بیمارستان طالقانی با دانشگاه علوم پزشکی صحبت کرده بودیم که با موافقت دکتر غلامی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی همراه بود.»
فرماندار چالوس تاکید کرد: «ابتدا باید مدیریت جدید معرفی شود و پس از آن به مشکلات بیمارستان رسیدگی و اوضاع آن ساماندهی شود.»
او ادامه داد: «در بازدید معاون درمان وزارت بهداشت از بیمارستان طالقانی، در حضور رئیس و مدیر بیمارستان، از کمبود دارو و تجهیزات گلایه شد و دکتر کریمی؛ معاون وزیر بهداشت این ضعف را مربوط به مدیریت بیمارستان دانست.»
شریفی گفت: «به گفته معاون درمان وزارت بهداشت، هیچگونه کمبودی در زمینه تامین سرم نداریم و حتی صادر نیز میشود، اما مدیریت این بیمارستان درخواست و مطالبهای برای دریافت دارو و تجهیزات ندارد.»
فرماندار چالوس با اشاره به اینکه با تعداد زیادی از پرستاران ملاقات داشتم و با آنها گفتوگو کردم، افزود: «خبر استعفای پرستاران را تکذیب نمیکنم.»
شریفی گفت: «استاندار مازندران نیز چندی پیش در حاشیه بازدید دفتر استانداری غرب مازندران- نوشهر گفته بود به دلیل نارضایتی مردم از روند خدمات بیمارستان آیت الله طالقانی، مدیریت بیمارستان تامین اجتماعی چالوس به زودی برکنار میشود.»
فرماندار چالوس پیش از این نیز، در نشست شورای اداری شهرستان گفته بود بیمارستان آیتالله طالقانی، چالوس به عنوان بیمارستان معین شهرستانهای کلاردشت و نوشهر است، اما مردم از دریافت کمترین خدمات بی بهرهاند.
نارضایتی بسیار زیادی از بیمارستان آیتالله طالقانی چالوس وجود دارد؛ نارضایتی مردم از نحوه خدماتدهی این بیمارستان و کمبود امکانات نظیر نبود تجهیزات و دارو، حضور نیافتن به موقع پزشکان، خدمات نامناسب و... نارضایتی از بیمارستان حالا مدتی است که دامن پرسنل و نیرهای آن نظیر پرستاران را هم گرفته است که به نظر میرسد، همه اینها به نوعی به مدیریت نامطلوب بیمارستان برمیگردد.
هرچند دکتر حدیث گردکلی، مدیر شبکه بهداشت و درمان چالوس پیش از این ضمن تایید کمبود امکانات و تجهیزات در این بیمارستان به خبرگزاریها گفته بود: «وقتی که این مرکز درمانی طلب میلیاردی از بیمه تامین اجتماعی و دیگر شرکتهای بیمهگر و از طرفی بدهیهای سنگینی به شرکتهای دارویی دارد، به طور طبیعی نمیتوان امکانات و تجهیزات آن را تقویت کرد.»
گردکلی تاکید با اشاره به اینکه سال گذشته بابت دارو حدود 600 میلیون تومان پرداخت شده، در حالی که این بیمارستان طلب میلیاردی از تامین اجتماعی دارد، تاکید کرده بود که تا این طلبها وصول نشود، در ارائه خدمات با مشکلات و چالش مواجه خواهیم بود.
بیمارستان آیتالله طالقانی چالوس با برخورداری از 520 کادر درمانی، خدماتی و پشتیبانی دارای بخشهای مختلف پاراکلینیکی از جمله آزمایشگاه، رادیولوژی، داروخانه، پاتولوژی، سیتی اسکن، امآرای، اکوکاردیوگرافی، اندوسکوپی، کولونوسکوپی، هموفیلی، دیالیز و تالاسمی است.