مجتمع تولیدی قند گنجنامه در کبودرآهنگ به بهرهبرداری رسید
حمید ملانوری شمسی روز چهارشنبه در آیین بهره برداری از مجتمع قند گنجنامه در کبودرآهنگ با بیان اینکه امروز همدان به کارگاه فعالیت در حوزه پیشرفت و عمران تبدیل شده است، افزود: کارشناسان و عالمان فن و تجربیات انقلاب به ما ثابت کردند برای حل مشکلات چاره ای جز توجه و شناخت مزیت های نسبی داخل کشور و استان و بهره برداری از آنها با بهره گیری از سرمایه گذاران نیست.
به گزارش شرق، استاندار همدان گفت: نقشه جامع تحول و پیشرفت علمی تدوین شده و ستادی در این راستا با هدف شکستن بروکراسی و کاغذ بازی های زائد اداری و پهن کردن فرش قرمز زیر پای سرمایه گذاران تشکیل شده است.
وی افزود: جهش تولید به عنوان شعار سال، سیاست های اقتصاد مقاومتی و اسناد بالادستی با تاکید به بهره گیری از توان بخشی برای حل مشکلات مورد توجه جدی دولت است.
استاندار همدان افزود: ایران اسلامی منابع زیادی دارد و در این میان همدان به عنوان قطعه ای از این بهشت زر خیز، در حوزه کشاورزی،ذخایر معدنی، صنعت، گردشگری و خدمات ظرفیت های بالایی دارد که باید بهتر و بیشتر مورد استفاده قرار بگیرند.
ملانوری شمسی ادامه داد: همدان دارای فعالان توانمند در حوزه صنعت، ظرفیت موثر برای توسعه صنعت گردشگری کشور، توانمندی برای ارائه خدمات به داخل و خارج از کشور است.
وی بیان کرد: این ظرفیت های خوب در کنار مردمانی دانشمند و همچنین وجود مراکز علمی و تحقیقاتی می تواند در همدان جهش جدیدی ایجاد کند تا مردم از این تحول و پیشرفت استفاده کنند.
استاندار همدان ادامه داد: اطلس جامع سرمایه گذاری استان همدان در حال تدوین است که سرمایه گذاران بخش های مختلف برای حضور در این استان اعلام آمادگی کردند.
ملانوری شمسی بیان کرد: امروز از دانش آموزان که اختراع و نوآوری دارند دعوت و از تجاری سازی اختراع آنها حمایت می شود.
استاندار همدان اضافه کرد: از همه فعالیت هایی که بخش خصوصی برای توسعه و شکوفایی استان می کند حمایت می شود.
ملانوری شمسی گفت: در همدان وفاق و انسجام به شکل جدی شکل گرفته است تا مسایل استان را به خوبی حل و فصل کنیم.
وی افزود: ۸۰ درصد توان مدیران اجرایی استان به جذب سرمایه گذار و حمایت از بخش خصوصی معطوف شده چرا که معتقدیم خدمات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی را می توان با سرمایه گذاری بخش خصوصی به سرانجام رساند و دد این میان نقش دولت تسهیل گری است.
فاز اول مجتمع تولیدی قند گنجنامه در زمینی به وسعت هفت هزار و ۸۰۰ متر، یک هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری ، ایجاد ۷۰ فرصت شغلی مستقیم و ۱۵۰ شغل غیرمستقیم بهره برداری شد.
همچنین عملیات اجرایی فاز دوم این طرح برای تولید نبات و شکلات با ۲ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری و با هدف ایجاد ۱۵۰ شغل مستقیم و ۲۰۰ شغل غیر مستقیم آغاز شد.