رئیس کانون وکلای دادگستری استان همدان:
شغلی که با قسم شروع میشود مقدس است
با حضور رئیس دیوانعالی کشور و توسط کانون وکلای دادگستری استان همدان انجام شد شروع به کار ۶۱ کارآموز وکالت با قرائت سوگندنامه قول مساعد رئیس دیوان عالی کشور برای حل مشکل تردد وکلا،رئیس کانون وکلای دادگستری استان همدان گفت: شغلی که با قسم شروع میشود مقدس است

به گزارش شرق ، صبح دیروز و همزمان با سفر رئیس قوه قضائیه به استان همدان، درآئینی مراسم تحلیف ۶۱کارآموز وکالت ورودی سال ۱۴۰۰ با حضور رئیس دیوان عالی کشور برگزار شد. پیش از برگزاری مراسم به صورت رسمی، رئیس و هیات مدیره کانون وکلای دادگستری استان همدان در جلسه خصوصی با حجت الاسلام والمسلمین محمد جواد منتظری،رئیس دیوان عالی کشور مشکلات و چالشهایی را مطرح کردند.
محمدرضا مددی،رئیس کانون وکلای دادگستری استان همدان در خصوص تفتیش و تردد وکلا به مراکز قضایی ودادگستری، حفظ شأن وکلا صحبت و رئیس دیوان عالی کشور صحبت کردند که رئیس دیوان عالی کشور قول مساعد برای پیگیری مشکلات وکلا را داد.
حجت الاسلام و المسلمین محمدجواد منتظری گفت: ما وکلا را از خودمان میدانیم؛وکلا همکار دستگاه قضا هستند و باید با آنها تعامل داشت. همچنین باید جلسات تعامل با کانونهای وکلا رادر استانها بیشتر کنیم .
در ادامه این جلسه رئیس دیوان عالی کشور در آئین تحلیف کارآموزان وکالت شرکت کردو در جمع وکلا حضور یافت.
شغلی که با قسم شروع میشود مقدس است
در این آئین، رئیس کانون وکلای دادگستری استان همدان ضمن تبریک به کارآموزانی که به تازگی به جرگه وکلا پیوستند، توصیه کرد: همکاران جوان و تازه نفس باید بدانند با توجه به اینکه در کشور ۲ هزار شغل وجود دارد اما قانونگذار برای تعدادی از این مشاغل قرائت سوگند را ضروری دانسته است که رئیس جمهور، نمایندگان مجلس، پزشکان و وکلا از جمله کسانی هستند که شغلشان را با قسم شروع میکنند که نشان از تقدس شغل وکالت است و این تقدس نباید فراموش شود.
محمدرضا مددی ضمن تاکید براینکه قانونگذار ضمانت بزرگی برای این سوگند نامه دارد و آن شرافت افراداست، داد: در سوگندنامه وکالت آمده است که وکیل باید محرم بوده و با احترام برخورد کند تا خدشهای به این سوگندنامه وارد نشود.
رئیس کانون وکلای دادگستری استان همدان ادامه داد: قاضی همچون پارچه سفیدی است که نباید به آن لکه ای وارد شود که در این صورت هیچگاه آن لکه محو نمیشود که این موضوع برای وکلا هم صدق می کند.
در این مراسم، رئیس دیوان عالی کشور هم با بیان اینکه باید تلاش کنیم تا رابطه بین دستگاه قضا، کانون وکلا و کارشناسانِ مرتبط تقویت و همدیگر را به عنوان مجموعه همکار بشناسند، افزود: در این صورت رابطه حسنه شکل گرفته و تبادل اطلاعات انجام و هر دو طرف، نفع خواهند برد که نفع آنان نفع مردم است.