|

دو ستاره ایرانی در ترکیب اصلی شباب‌الاهلی مقابل الوحدات

تیم فوتبال شباب الاهلی با حضور دو ستاره ایرانی خود به مصاف الوحدات اردن می‌رود.

دو ستاره ایرانی در ترکیب اصلی شباب‌الاهلی مقابل الوحدات
 

 

به گزارش گروه رسانه ای شرق، در دور رفت از مرحله یک‌هشتم نهایی رقابت‌های سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا، امروز تیم فوتبال الوحدات اردن میزبان شباب الاهلی امارات است. این مسابقه از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است، چرا که هر دو تیم برای رسیدن به مرحله بعدی به دنبال پیروزی هستند و همین امر باعث افزایش حساسیت این دیدار شده است.

تیم فوتبال الوحدات در مرحله گروهی با نمایش قابل قبولی توانست بالاتر از سپاهان در رده دوم جدول قرار بگیرد و به این مرحله راه پیدا کند. در مقابل، شباب الاهلی نیز با ایستادن در صدر جدول گروه خود، به عنوان نماینده امارات به مرحله حذفی صعود کرد. این تیم در شرایطی به مصاف الوحدات می‌رود که در آخرین بازی خود در رقابت‌های ادنوک‌لیگ موفق شد با نتیجه ۳ بر ۱ تیم فوتبال عجمان را شکست دهد. حالا شباب الاهلی با روحیه‌ای بالا و دست پر به اردن سفر کرده است.

یکی از مهم‌ترین نکات این مسابقه، بازگشت سردار آزمون به ترکیب اصلی شباب الاهلی است. ستاره خطرناک تیم ملی ایران در دیدار با الجزیره خیلی زود مصدوم شد و در دقیقه ۱۳ از زمین بازی بیرون رفت، اما حالا با پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت، آماده حضور در ترکیب اولیه است و از ابتدا برای تیمش به میدان می‌رود.

او مقابل عجمان از نیمه دوم به میدان رفت و پس از آمادگی کامل، حالا در ترکیب اصلی نیز حضور دارد. سردار انگیزه زیادی دارد تا در این بازی مقابل الوحدات گلزنی کند، چرا که مدت زیادی از آخرین گلش می‌گذرد و او به دنبال بازگشت به روزهای اوج خود است.

علاوه بر سردار آزمون، سعید عزت‌اللهی دیگر ستاره ایرانی شباب الاهلی نیز در این دیدار حضور خواهد داشت. عزت‌اللهی دو هفته پیش و در بازی مقابل دبا الحسن تنها یک دقیقه پس از ورود به زمین موفق به گلزنی شد. او تاکنون در این فصل ۵ گل برای شباب الاهلی به ثمر رسانده و ۱ پاس گل نیز داده است، که نشان‌دهنده تأثیرگذاری و اهمیت او در ترکیب شوالیه‌های سرخ است.

شباب الاهلی با حضور این دو ستاره ایرانی امیدوار است در دیدار رفت که در اردن برگزار می‌شود، نتیجه مطلوبی کسب کند تا در بازی برگشت با خیالی آسوده‌تر به میدان برود و به مرحله بعدی صعود کند.

 

منبع: ورزش3