|

پشت پرده مرگ اسطوره کشتی از زبان همسر سایتی‌اف

همسر بوایسار سایتی‌اف سقوط همسرش از پنجره را تایید کرد و به بیان جزئیات روز حادثه پرداخت.

پشت پرده مرگ اسطوره کشتی از زبان همسر سایتی‌اف

به گزارش گروه رسانه ای شرق، بوایسار سایتی‌اف اسطوره چچنی کشتی روسیه و جهان در آستانه تولد پنجاه سالگی‌اش درگذشت. «ایندرا» همسر او برای نخستین بار درباره این اتفاق صحبت کرد. در شرایطی که گمانه‌زنی ها درباره مرگ این اسطوره در رسانه‌ها وجود داشت، در نهایت دیروز (دوشنبه) تایید شد او از پنجره آپارتمانش به پایین پرت شده و در نتیجه این اتفاق جانش را از دست داده است. 

همسر سایتی‌اف گفت که زمانی که از منزل خارج می‌شود، سایتی‌اف به همراه برادر و دو فرزندش در خانه بودند و مدتی بعد او از پنجره طبقه دوم به پایین افتاد و از ناحیه لگن و دنده‌ها جراحت جدی دید. 

«ایندیرا سایتیوا» در این باره گفت که حدود ساعت ۱۱ صبح از خانه خارج شد. شوهر و برادرش و همچنین دو فرزندش در آپارتمان ماندند. او در مورد جزئیات اتفاق رخ داده افزود: 

این اتفاق در اتاق خواب رخ داد. ما در واقع یک آپارتمان پنج اتاقه داریم و پنجره ها بزرگ هستند و محافظ ندارند. فکر می کنم این اتفاق تصادفی بوده است. البته ارتفاع زیاد نبود و به همین خاطر جراحات رخ داده خیلی زیاد نبود. من هنوز نمی‌فهمم چطور ممکن است این همه اتفاق بیفتد.

- وقتی این اتفاقات رخ داد خانه بودید؟

خیر من حدود ساعت ۱۱ از خانه بیرون رفتم تا کاری انجام دهم و این اتفاق در حدود ساعت ۱۴:۰۰ رخ داد.

- وقتی رفتید بوایسار خواب بود؟

او در رختخواب دراز کشیده بود اما خواب نبود. کمی چرت می زد و تلویزیون تماشا می‌کرد.

- آیا شخص دیگری در آپارتمان مانده بود؟

بله، برادر شوهرم و دو فرزند ۴ و ۸ ساله.

به گزارش سایت mk روسیه، شاید بوایسار از کاری که انجام می داد آگاه نبود. او از یک بیماری شدید ریوی رنج می‌برد و مجبور به مصرف مسکن‌های قوی بود. سایتی‌اف به بیمارستان منتقل شد اما نتوانستند او را نجات دهند.

سایتی‌اف در داغستان به خاک سپرده خواهد شد. در پی درگذشت وی در چچن سه روز عزای عمومی اعلام شده است. او در المپیک آتلانتا، آتن و پکن قهرمان شد و شش بار قهرمان مسابقات جهانی و اروپا شد.

سایتی‌اف شش بار قهرمان مسابقات جهانی و شش بار قهرمان اروپا شد.

او اولین کشتی‌گیر روسی بود که در سال ۲۰۰۷ جایزه کشتی‌گیر طلایی را از سوی فیلا دریافت کرد و به مدت پنج سال (از ۱۹۹۵ تا ۲۰۰۰) حتی یک شکست را متحمل نشد و تکنیک کشتی او در بسیاری از مدارس ورزشی روسیه مطالعه می‌شود.

به افتخار او، مسابقات سالانه در اروپا، به ویژه در بلژیک برگزار می شود.

حرفه سیاسی

بوایسار سایتی‌اف پس از پایان دوران ورزشی‌اش با موفقیت وارد عرصه سیاست شد. او در سال ۲۰۱۶ به عنوان معاون دومای ایالتی به نمایندگی از جمهوری داغستان انتخاب شد. فعالیت‌های او در مجلس عمدتاً بر موضوعات ورزش، سیاست جوانان و توسعه اجتماعی متمرکز بود.

او همچنین عضو کمیته تربیت بدنی، ورزش، گردشگری و امور جوانان بود و پیشنهاداتی را برای بهبود شرایط ورزشکاران و مربیان ارائه کرد. سایتی‌اف یکی از مبتکران لایحه حمایت دولت از مدارس ورزشی در مناطق مختلف روسیه بود.