|

کیفرخواست متهمان قتل امیر محمد خالقی صادر شد

دادستان تهران اعلام کرده است که پنج روز پس از دستگیری متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران، امیر محمد خالقی، قرار جلب دادرسی و کیفرخواست صادر شده است. بر اساس گزارش‌های واصله مبنی بر وقوع سرقتی که به قتل دانشجویی منجر شده بود، پرونده‌ای با عنوان "قتل و سرقت" در دادسرای تهران تشکیل گردید.

کیفرخواست متهمان قتل امیر محمد خالقی صادر شد

به گزارش گروه رسانه ای شرق،علی صالحی توضیح داد:«پس از دریافت گزارش‌های اولیه مبنی بر وقوع سرقتی که در نهایت به قتل امیر محمد خالقی انجامید، پرونده مربوطه در همان ابتدای جنایت تشکیل شد. دو متهم اصلی این پرونده، ضمن سرقت اموال مقتول، با وارد کردن دو ضربه چاقو به قفسه سینه وی، به قتل عمد او انجام دادند.»

با رصد دقیق پرونده و اقدامات قضایی و پلیسی، متهمان اصلی پرونده در تاریخ ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ دستگیر شدند. در جریان تحقیقات مقدماتی، اخذ نظریه پزشکی قانونی، نتیجه روانپزشکی قانونی، تشکیل پرونده شخصیت و اخذ آخرین دفاع پرونده صورت گرفت؛ به دنبال آن قرار جلب دادرسی و کیفرخواست صادر شده و پرونده به دادگاه کیفری یک تهران ارسال گردید.

بررسی فیلم‌های دوربین‌های مداربسته و سایر ادله موجود نشان داد که متهم ردیف اول به مباشرت در قتل عمدی و مشارکت در سرقت مقرون به آزار اعتراف کرده است. همچنین، متهم دوم با اعتراف به همکاری در قتل عمدی از طریق تحریک متهم ردیف اول، که با زدن ضربات چاقو به مقتول همراه بوده و در سرقت نیز مشارکت داشته، ابراز توبه کرده است.