|

ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ آغاز شد: بیش از ۱۲۵ هزار داوطلب ثبت‌نام کردند

مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد که تاکنون بیش از ۱۲۵ هزار نفر در نوبت دوم کنکور سراسری سال ۱۴۰۴ ثبت‌نام کرده‌اند.

ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ آغاز شد: بیش از ۱۲۵ هزار داوطلب ثبت‌نام کردند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق، علیرضا کریمیان، مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش، در گفت‌وگویی با خبرنگاران، افزود که ثبت‌نام در نوبت دوم کنکور سراسری از روز چهارشنبه ۲۲ اسفندماه ۱۴۰۳ آغاز شده و تا پایان روز سه‌شنبه ۲۸ اسفندماه ادامه دارد. وی همچنین تاکید کرد که از زمان شروع ثبت‌نام، بیش از ۱۲۵ هزار داوطلب از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش اقدام به ثبت‌نام کرده‌اند.

کریمیان در ادامه گفت که برای کمک به داوطلبان، موشن گرافی و اینفوگرافی ویژه راهنمای ثبت‌نام در سایت سازمان سنجش منتشر شده است تا فرآیند ثبت‌نام را برای داوطلبان ساده‌تر کند. وی همچنین از داوطلبان خواست که ثبت‌نام خود را به روزهای پایانی موکول نکنند و در اسرع وقت اقدام به ثبت‌نام کنند.

ثبت‌نام در نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ برای پذیرش در رشته‌های با آزمون در دوره‌های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نیمه‌حضوری، مجازی، پردیس‌های خودگردان دانشگاه‌ها، دانشگاه پیام‌نور، مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی، و رشته‌های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی صورت می‌گیرد. این آزمون در تاریخ‌های ۵ و ۶ تیرماه ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.

در پایان، کریمیان اظهار داشت که دفترچه راهنمای ثبت‌نام هم‌زمان با آغاز فرآیند ثبت‌نام در سایت سازمان سنجش قرار داده شده است تا داوطلبان بتوانند اطلاعات لازم را دریافت کنند.