|

اعزام ۳۰ آتش‌نشان از تهران به بندرعباس

در پی حادثه گسترده آتش‌سوزی در اسکله شهید رجایی بندرعباس، رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران از اعزام نیروهای تازه‌نفس به محل حادثه و تسلط بر شرایط خبر داد.

اعزام ۳۰ آتش‌نشان از تهران به بندرعباس

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ به دنبال حادثه گسترده آتش‌سوزی و انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران پیش‌تر از اعزام تیم ارزیاب به منطقه خبر داده بود. جلال ملکی اعلام کرد که با هماهنگی مقام‌های بالادستی، مدیرعامل آتش‌نشانی تهران و تیم همراه برای ارزیابی میدانی به بندرعباس اعزام شدند. همچنین نیروهای عملیاتی در تهران در آماده‌باش کامل برای اعزام احتمالی قرار دارند.

در ادامه این اقدامات، قدرت‌الله محمدی، رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، در گفت‌وگو امشب خود (۲۲:۲۰) با ایسنا درباره آخرین وضعیت حادثه گفت: «در محل حادثه حضور داریم و بر کار مسلط شده‌ایم. تمام تلاش خود را می‌کنیم که ان‌شاءالله بتوانیم کار را تا صبح جمع کنیم.»

او درباره وضعیت تجهیزات و پشتیبانی گفت: «اکنون استاندار و آقای ساجدی رئیس مدیریت بحران استان و دیگر مسئولین در صحنه حاضر هستند و پشتیبانی می‌کنند و ما هم در حال عملیات هستیم.»

رئیس سازمان آتش‌نشانی تهران با اشاره به اقدامات صبح امروز افزود: «علاوه بر تیم ارزیاب که از صبح امروز در محل حاضر شد، اکنون ۳۰ آتش‌نشان از تهران در حال اعزام به بندرعباس هستند.»

محمدی با بیان این که تجهیزات در محل حاضر است، گفت: «نیروهای آتش‌نشان در محل حادثه از ظهر تاکنون خسته شده‌اند و باید نیروهای جایگزین وارد عمل شوند.»

او درباره ماهیت مواد موجود در کانتینرها توضیح داد: «در این کانتینرها مواد مختلفی از جمله لوازم خودرو، قیر و... وجود دارد. به محض اینکه این مواد داغ می‌شوند، خطر انفجار به وجود می‌آید. باید کانتینرها را خنک کنیم تا از سرایت آتش به دیگر کانتینرها جلوگیری شود.»

محمدی در پایان با اشاره به حجم گسترده آتش‌سوزی تاکید کرد: «تمام تلاش خود را خواهیم کرد که تا فردا صبح آتش به طور کامل مهار شود.»

 

منبع: ايسنا